iPad vagys per kvailumą nusiuntė savo veidus ir vardus teisėtam iPad savininkui

2014 metai nebuvo patys geriausi iCloud ir juos lydėjo eilė didesnių ar mažesnių skandalų, tačiau 2015 prasidėjo gana neblogai.

Po skandalų virtinės lydėjusios iCloud 2014 metais, 2015 prasidėjo gana sėkmingai. Vagišių pora apšvarinusi sunkvežimį bei pasisavinusi iš jo nemažai vertingų daiktų „priglaudė“ ir ten buvusį iPad. Pardavę dalį pavogtų daiktų vagišiai džiaugsmingai filmavo ir fotografavo save pavogtojo iPad HD kameros pagalba girdamiesi savo sėkme ir mosikuodami gautais pinigais.

Buki iPad vagys: Houston'o gyventojai 20-metis Dorian Walker-Gaines ir 22-metis Dillian Thompson

Vagys, greičiausiai, net neįtarė, kad jų nuotraukos ir nufilmuotas video automatiškai bus persiųsti į teisėto ipad vartotojo iCloud paskyrą, kur jis tą visa tai gali tuojau pat pamatyti. iPad savininkas tą medžiagą pamatė ir pasidalino su Teksaso policija.

Vienas iš jaunųjų nusikaltėlių net įkėlė video į savo Facebook paskyrą, kurioje jis pasivadinęs Dorian, o savo draugą vadina Dylan. Dorian, kaip nebūtų keista yra tikras jo vardas, tai Dorian Markee Walker-Gaines, 20-metis Houston’o gyventojas, kuris jau yra susipažinęs su policijos pareigūnais du kartus, vienas tų kartų buvo už marihuanos turėjimą laisvoje nuo narkotikų zonoje 2013 metais, kitas susipažinimas įvyko 2014.

Houston’o policija užtruko vos dieną kol surado šiuos du jaunuolius: 20-metį Dorian Walker-Gaines ir 22-metį Dillian Thompson, kurie jau dabar žiūri į dangų „langeliais“, nes jiems pateikti kaltinimai vagyste.

Žemiau durnelių video.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų