Kaip įrašyti iPhone skambučius Mac kompiuteryje

Galimybė įrašyti telefoninį pokalbį gali būti naudinga įvairiose situacijose, nuo žurnalistinio darbo iki pokalbio su bosu mėgstančio daug žadėti ir vėliau nevykdyti savo pažadų bei tvirtinti jog nieko nežadėjo.

OS X Yosemite ir iOS 8 turi naują funkciją, kuri Mac vartotojams leidžia atsiliepti į telefono skambučius ar skambinti iš Mac kompiuterio kai Mac ir iPhone yra netoli vienas kito bei susieti su ta pačia iCloud paskyra. Kartais, galimybė įrašyti telefoninį pokalbį gali pasirodyti naudinga. Daugelyje pasaulio šalių telefoninių pokalbių įrašymas nėra draudžiamas, tačiau norint nepažeisti įstatymo gali reikėti apie tai informuoti pašnekovą.

Mac kompiuteryje galimybės įrašinėti telefoninius ar FaceTime pokalbius nėra, tačiau nereiškia, kad to nėra įmanoma daryti. Norint įrašyti FaceTime, Skype ar telefoninius pokalbius Mac kompiuteryje reikia įdiegti kitų programuotojų sukurtą aplikaciją.

Viena tokių aplikacijų leidžiančių įrašyti telefoninius pokalbius Mac kompiuteryje yra „Call Recorder for FaceTime“. Šios aplikacijos pagalba galima įrašyti ne tik FaceTime vaizdo skambučius, bet ir paprastus telefoninius pokalbius bei įdiegus papildomą priedą, kompiuteryje išsaugoti ir Skype pokalbių įrašus.

Automatiškai ar rankiniu būdu telefoninius pokalbius Mac kompiuteryje išsaugančią aplikaciją galima išbandyti 7 dienų laikotarpyje. Galutinė „Call Recorder“ versija kainuoja 29,95$. Šiuo metu Skype pokalbius išsaugoti leidžiančiam priedui taikoma 50% nuolaida.

  • Įsitikinkite, kad jūsų Mac kompiuteryje veikia telefoninių pokalbių funkcija.
  • Atsisiųskite ir įdiekite „Call Recorder“ aplikaciją.
  • OS X aplikacija „Call Recorder for faceTime“
  • Atidarykite FaceTime aplikaciją. „Call Recorder“ gali paprašyti atlikti kai kuriuos įrašų išsaugojimo nustatymus, tame tarpe ir automatiško pokalbių išsaugojimo funkciją.
  • OS X aplikacija „Call Recorder for faceTime“
  • atlikę šiuos veiksmus galit skambinti ar priiminėti skambučius ir atitinkamai nuo atliktų nustatymų, jūsų pokalbiai bus išsaugoti kompiuteryje.
    • Jei nesate įjungę automatinio pokalbių išsaugojimo funkcijos, norėdami pradėti pokalbio įrašymą - paspauskite „Record“ mygtuką . OS X aplikacija „Call Recorder for faceTime“
  • Pokalbio failai bus išsaugoti jūsų vartotojo Documents > Saved Calls aplanke, .mov failuose, kurių pavadinimas bus telefono numeris ir pokalbio data ir laikas.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Gaila, kad nėra iOS įdiegta pokalbio įrašymo funkcija. Itin naudinga funkcija, turiu omenyje darbo atžvilgiu. Nereikia papildomai užsirašinėti, jei pamiršai, tai perklausai pokalbį ir viskas. Nes kolkas tik per neaiškius serverius galima pasidaryti pokalbių įrašymą iOS'e, o Mac su savimi netampysi nuolatos :/

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų