Sex Pistols solistas priklausomas nuo... iPad aplikacijų

Buvęs pank-roko grupės Sex Pistols solistas John „Johnny Rotten“ Lydon.

Vyresni muzikos mylėtojai tikriausiai primena pank-roko grupę Sex Pistols ir jos solistą Johnny Rotten ir gal ne vienas kaip išprotėjęs yra purtę galvą pagal jo „My Way“ ar „Anarchy in the UK“.

Naujienos iš garsenybių pasaulio: buvęs pank-roko grupės „Sex Pistols“ solistas, dabar PiL veidas ir garsus sviesto pardavėjas John „Johnny Rotten“ Lydon atskelidė, kad kovoja su priklausomybe nuo iPad aplikacijų.

„Per paskutinius du metus aš iššvaisčiau 10 000 supistų svarų (apie 43 000 Lt.) savo iPad aplikacijoms. Aš įsisukau į Game of Thrones, Game of War, Real Racing ir tenorėjau pasismaginti, tačiau kaip koks idiotas nekontroliavau savęs. Dabar kontroliuoju, bet manyje vis dar gyvena vaikas. Matote? Iš manęs buvo paimta dalis mano vaikystės ir aš stengiuosi ją susigrąžinti“ - The Telegraph pasakojo Johnny.

Kitos interviu metu išaiškėjusios detalės yra tai, kad Lyndon savo pačiu sėkmingiausiu pirkiniu laiko Bowers & Wilkins garsiakalbius, ir tai, kad jis „nėra vyrukas trokštantis savo garaže turėti Ferrari. Jei norėčiau vairuoti Ferrari - nusipirkčiau PlayStation“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų