Naujas projektas iPhone pagalba leis persikelti į virtualią realybę

Į virtualią realybę perkeliantis iPhone vartotojus įrenginys „Pinć VR“

Google Cardboard ir Samsung Gear VR pagalba Android vartotojai gali pasinerti į virtualią realybę, o kaip tą „Eldorado“ pasiekti iOS įrenginių vartotojams?

Tokių priedų, kaip Google Cardboard ir Samsung Gear VR dėka telefonai perkeliantys jų vartotojus į virtualią realybę nėra naujiena, tačiau šie įrenginiai turi apribojimą - jie prieinami tik Android vartotojams. Šią spragą bando ištaisyti nauja kampanija Indiegogo.

Pinć VR tai naujoviškas periferinis įrenginys, kuris pagalbinių aplikacijų pagalba gali iPhone vartotojus perkelti iš šios realybės į virtualią, panašiai kaip tai padaryti gali Gear VR su Galaxy Note 4. Tačiau Pinć VR siekia dar toliau, nes šiame įrenginyje įdiegti du skaitmeniniai gestų žiedai leidžia „kontroliuoti“ jus supančius elementus. Kompanija Cordon užsiimanti šiuo projektu sako, kad Pinć yra sukurtas „erdvinės kompiuterijos koncepto pagrindu“. Šio įrenginio pagalba iOS vartotojai galės lengvai persikelti į stebuklingą virtualią realybę ir makaluodami rankomis ore stumdyti bei sukinėti tik jiems matomus daiktus (šalia stovintiems ir tokį vaizdą stebintiems gali kilti nevalingas norias savo iPhone surinkti 112) .

Projektas Indiegogo puslapyje startavo tik vakar ir todėl turite dar pakankamai laiko (kiek mažiau nei mėnesį) įmesti 99$ (ar kitą sumą) į projekto krepšelį ir jei projektas pasiseks būti vienais pirmųjų užsimaukšlinusių Pinć ant savo nosies ir rankomis grabaliojančiai tik jums vieniems matomus objektus ore kol stovite eilėje prie kasos prekybos centre.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų