iOS 8 klaviatūra automatiškai verčianti į kitą kalbą

Turite draugų, kurių kalbos nemokate ir tai riboja jūsų bendravimą? Nebėda - yra paprastas sprendimas - speciali klaviatūra iOS 8 įrenginiams.

Dabar technologijos leidžia bendrauti su žmonėmis, kurių kalbos nežinote ir kurie nežino jūsų kalbos. Apple iOS 8 leidus naudoti kitų programuotojų sukurtas klaviatūras tokios bendravimo galimybės dar labiau prasiplėtė.

iOS klaviatūros aplikacija Slated

Slated tai iOS8 skirta klaviatūros aplikacija, kuri verčia į kitą kalbą tai ką jūs rašote bei išverčia jums tai ką jūsų pašnekovas patašė jums. Jei naudojate Slated, tiesiog rašote tai ką norite pasakyti ir aplikacija visą kitą darbą atliks pati. Tai neįtikėtinai paprasta ir patogu, tiesa vertimas ne visuomet yra tobulas, bet daugeliu, ne itin sudėtingų pokalbių atveju pakankamai suprantamas.

Aplikacija, be daugybės kitų kalbų palaiko ir Lietuvių kalbą. Bendraukite daugiau nei 70-čia kalbų ir neleiskite kalbos nežinojimui užkirsti kelio draugystei.

Jei manote, kad tokia aplikacija/klaviatūra/vertėjas jums yra naudinga - atsisiųsti ją galite iš Apple mobilių programėlių parduotuvės.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų