Flashlight: aplikacija praplečianti OS X Yosemite Spotlight galimybes

Nate Parrott sukurta aplikacija Flashlight, įdomus priedas praturtinantis OS X Yosemite Spotlight galimybes ir ypač naudingas tiems, pas ką Spotlight nevykdo paieškos internete.

Dėl OS X El Capitan įdiegtos naujos „rootless“ saugumo sistemos šio priedo, nemodifikuojant sistemos įdiegti nepavyks, dėl šios priežasties jos vystymas nutrauktas. Tačiau projektas dėl to nemirė ir kokią tolimesnę, šios natūralia kalba pateikiamų komandų galimybės OS X vystymo, perspektyvą mato Flashlight kūrėjai galite rasti panaršę „Flashlight“ projekto svetainėje.
OS X Yosemite aplikacijos „Flashlight“ nustatymų - paslaugų įjungimo/išjungimo langas.
OS X Yosemite aplikacijos „Flashlight“ nustatymų - paslaugų įjungimo/išjungimo langas.

Python programavimo kalboje, įskiepiu stilistikoje parašyta ir nemokamai GitHub tinkle prieinama Flashlight praplečia OS X Yosemite Spotlight galimybes, papildydama šią paieškos funkciją galimybe vykdyti paieškas Google, Wolfram Alpha, žiūrėti orų prognozę, integruoja į Spotlight Terminal funkcijas ir t.t.

Net ir tiems, kieno Mac kompiuteriuose Spotlight vykdo paiešką Bing tinkle, tradiciniu jau tapęs Google paieškos varikliukas gali pasirodyti daug naudingesnis. Priklausomai nuo jūsų naudojimosi kompiuteriu įpročiu papildomos Spotlight galimybės, kuriomis šią OS X funkciją naujojoje Yosemite versijoje gali praturtinti Flashlight , gali ženkliai pagreitinti užduočių vykdymą ir sutaupyti laiko.

Įdiegus Flashlight aplikaciją OS X Yosemite, joje galima nurodyti kokiomis papildomomis paslaugomis norime praturtinti savo Mac’ų Spotlight galimybes. Naudojant Flashlight, paprasta keisti paieškos varikliuką tarp Google ar Google Images ir DuckDuckGo, IMDB paprasčiausiai parašant g ir ieškomą frazę paieškai Google tinkle, arba gi ir frazę - paieškai Google Images, arba ddg paieškai naudojant DuckDuckGo paslaugą. Lygiai taip pat paprasta Spotlight pagalba, įvedus wa ir paieškos žodį ar frazę rasti atsakymus Wolfram Alpha žinių kloduose.

Flashlight dar nėra visiškai baigta aplikacija, tačiau jau ir dabartinėje stadijoje veikia stabiliai ir leidžia Mac kompiuteriu su įdiegta OS X Yosemite naudotis daug produktyviau.

Atsisiųsti šį nemokamą Spotlight priedą - Flashlight aplikaciją galite iš šios aplikacijos svetainės

OS X Yosemite aplikacijos Flashlight pagalba OS X Yosemite Spotlight galima ieškote ir Google tinkle neatidarant naršyklės
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų