Apple paskelbė 2014 Pasaulinę AIDS kampaniją

Paminėdama Pasaulinę AIDS dieną, kartu su (Product)RED Apple paskelbė kampaniją ir App Store sukūrė atskirą aplikacijų, už kurias gautų pinigų dalis bus pervesta pasauliniam kovos su AIDS fondui, sekciją.

(Product) RED

Apple, bendradarbiaujant su (Product)RED, App Store atsirado nauja aplikacijų sekcija, specialiai dedikuota Pasaulinei AIDS dienai. Šios Apple kampanijos metu dalis pinigų gautų už toje sekcijoje parduotas aplikacijas bus pervesta Pasauiniams kovos su AIDS fondui. Šios aplikacijos App Store su (Product)RED simbolika bus platinamos nuo 2014 metų lapkričio mėnesio 24 iki gruodžio 7 dienos.

Papildomai, dalį pinigų gautų už bet kokias App Store parduotas aplikacijas nuo lapkričio 28 iki gruodžio 1 dienos, Apple taip pat perves į kovos su AIDS fondą.

Tai labai svarbi akcija ir nors daugelis mūsų yra tolimi nuo šios problemos, tačiau ji egzistuoja Afrikoje ir šiai problemai spręsti reikia pinigų. Apple klientai su Apple pagalba jau aštuonis metus iš eilės padeda kovoti su AIDS Afrikoje. „Apple didžiuojasi galėdama padėti RED, nes mes tikime, kad dovanoti gyvybę yra pati svarbiausia dovana kokią kas nors gali duoti“, - sakė Tim Cook.

Šiai kampanijai dedikuotų aplikacijų skirsnyje tokios aplikacijos kaip Angry Birds, Clash of Clans, CSR Racing, DJay 2, Clear, FIFA 15, The Human Body, Star Walk™ 2 ir t.t. Apple taip pat atnaujino ir savo iOS skirtą GarageBand aplikaciją, kurioje įdiegė galimybę įsigyti specialų (GarageBand) RED Loop Pack.

Apple ir (Product)RED bendradarbiauja jau eilę metų ir birželį RED pranešė, kad Apple šiai organizacijai jau yra paaukojusi 75 mln. JAV$. Apple yra išleidusi eilę (RED) produktų: iPod nano, shuffle ir touch, iPad ir iPhone dėklus, Mac Pro.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų