Apple išleido OS X Yosemite Public Beta 6

Tema: macOS

Praėjus kelioms dienoms po programuotojams skirtos OS X Yosemite GM 3 pasirodymo, šiandien Apple išleido ir visiems kitiems testuojantiems OS X Yosemite Appleseed grupės nariams skirtą - šeštą Public Beta versiją.

Apple prieš kelias dienas atnaujinusi programuotojams skirtą OS X Yosemite versiją šios Mac kompiuteriams skirtos OS modifikaciją išleido ir viešiems beta testuotojams. Labai gali būti, kad įdiegę šią versiją savo Mac kompiuteriuose, tam tikra prasme, jau turės tą OS X Yosemite versiją, kurią gaus visi, nors aš vis dar slaptai viliuosi, kad tai bus kita versija, nes šioje - nežinau apie Public Beta, bet programuotojams skirtoje versijoje dar yra klaidelių, kurių Apple nesugeba jau trys savaitės kaip ištaisyti.

Public Beta 6 „build“ numeris (14A388b) nuo to, kuris skirtas programuotojams skiriasi tik viena raide (programuotojams skirtos OS X Yosemite GM 3 versijos numeris yra 14A388a) ir tai reiškia, kad Public Beta testuotojai gavo visiškai tą pačią Yosemite versiją.

Šią savaitę vyksiančiame Apple renginyje tikimasi išgirsti ne tik apie naujus produktus, bet ir apie kompanijos planus bei naujos programinės įrangos debiuto datas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų