Net Tim Cook mano, kad „Apple Watch“ turėtų vadintis „iWatch“

Antradienį Apple pristatė savo pirmą dėvimos elektronikos įrenginį, kuris anksčiau ganduose sklandė iWatch pavadinimu.

Antradienį Apple pristačius savo pirmąjį išmanųjį laikrodį neišgirdome iWatch pavadinimo. Vietoje jo Apple kalbėdama apie šį savo dėvimos elektronikos įrenginį sakė „Apple Watch“, kuris skamba nuobodžiai ir ne „Appliškai“.

Panašu, kad iWatch pavadinimas populiarus ir Apple kompanijos viduje, nes Tim Cook duodamas interviu ABC News kanalui šį įrenginį, greičiausiai netyčia, pavadino „iWatch“.

Matyt, Apple puoselėjo viltį šiam įrenginiui suteikti savo kompanijos gaminiams įprastą „i“ prieš pavadinimą nusakantį kas tai per gaminys, tačiau susidūrė su šio vardo registravimo problemomis eilėje šalių, nors pati yra kai kuriose šalyse iWatch užregistravusi kaip savo vardą. Viena iš kompanijų „priglaudusių“ iWatch vardą po savo sparneliu yra ir Šveicarijos laikrodžių gamintoja Swatch.

ABC News interviu metu Apple vadas mini, kad jo vadovaujamos kompanijos atliktas tyrimas parodė, kad Apple tiesiogiai ir netiesiogiai sukūrė virš milijono darbo vietų visame pasaulyje: skaičiuojant Apple darbuotojus, programuotojus kuriančius aplikacijas ir kitus žmones dirbančius su Apple susijusiais projektais.

Žemiau esančio ABC News interviu su Tim Cook fragmento peržiūrai kompiuteryje gali reikėti Flash ar Chrome naršyklės. iPhone, iPad ir iPod touch įrenginiuose šis video yra matomas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų