Apple išplatino iOS 8 ir OS X Yosemite beta 4 versijas

Temos: iOS, macOS

Gera žinia, naujųjų Apple rudenį pasirodysiančių operacinių sistemų skirtų iOS įrenginiams ir Mac kompiuteriams vystymas progresuoja.

Apple išplatino iOS 8 ir OS X 10.10 Yosemite ketvirtąsias beta versijas. Kol kas nėra žinomas pilnas naujienų ar pakeitimų, kuriuos Apple padarė šiose iOS įrenginiams ir Mac kompiuteriams skirtose operacinėse sistemose sąrašas bet jų tikrai yra (pvz. iOS 8 beta 4 atsirado nauja aplikacija „Tips“, kurios pagalba šios iOS versijos vartotojai gali sužinoti apie šios operacinės sistemos galimybes, bei kaip jomis naudotis. Ši aplikacija bus atnaujinama periodiškai, kas kart įdiegus naujas galimybes).

Kartu su šiais atnaujinimais Apple išleido ir 4-ą Xcode 6 redakciją, pakeistą iTunes 12 beta 1 (kuri iš pirmo žvilgsnio, neskaitant naujos piktogramos ir plokštesnės vartotojo sąsajos ne itin pasikeitė) bei Yosemite Recovery Update 1.0.

Apple programuotojai įdiegę ankstesnes iOS 8 ir OS X Yosemite beta versijas atnaujinimus gali atsisiųsti per atnaujinimų sistemą savo įrenginiuose. Tie, kas nėra įdiegę šių operacinių sistemų ar nori jas įdiegti iš naujo, jas atsisiųsti gali iš Apple programuotojams skirtos svetainės.

Rytoj (liepos 22), Apple vėl trins CloudKit duomenis. Šie duomenys nėra susiję su dabar paprastų vartotojų iCloud laikomais duomenimis. CloudKit duomenys, kuriuos rytoj trins Apple, yra susiję su iCloud naudojamais iOS 8 ir OS X Yosemite API duomenimis bei iCloud Drive.

Taip pat skaitykite: Kas naujo OS X 10.10 Yosemite beta 4

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų