Canon išleis naują „Digital Photo Professional“ aplikacijos versiją

Šio savaitės pradžioje Canon paskelbė, kad išleis naują, ketvirtos kartos „Digital Photo Professional“. Sakoma, kad tai bus didžiausias šio aplikacijos atnaujinimas nuo pat jos pasirodymo.

„Digital Photo Professional“ v4.0 ekrano vaizdai

Visiškai iš naujo perrašyta DPP 4.0 yra skirta 64-bitų architektūrai ir turi daugybę naujų funkcijų ir galimybių. Stipriai patobulintas darbas su RAW failais, spalvų nustatymai dabar priklausys nuo pasirinktos spalvų gamos, stipriai patobulintas šešėlių ir šviesių vietų duomenų atstatymo nuotraukose algoritmas. Automatinis šviesumo nustatymas dabar gali būti pritaikytas ir JPEG tipo failams. Naujoji aplikacijos versija leis peržiūrėti ir nufilmuotą medžiagą ir dabar palaikomas daugiau nei vienas monitorius.

„Digital Photo Professional“ v4.0 ekrano vaizdai

DPP 4.0 rašoma, kad ši aplikacija veiks tik 64-bitų architektūros aplinkoje ir palaikys tik naujausias operacinių sistemų versijas: Mac OS X 10.8 Mountain Lion, 10.9 Mavericks ir Windows 7 bei naujesnes versijas.

Svarbi žinia yra ta, kad DPP 4.0 bus suderinama tik su keturiais pilno kadro fotoaparatų modeliais: EOS 5D Mark III, EOS 6D, EOS-1D X ir EOS-1D C. Kitų fotoaparatų savininkai turėtų susilaikyti nuo atnaujinimo ir naudoti DPP 3.14 iki bus pranešta, kad aplikacija papildyta jų turimų fotoaparatų modelių palaikymu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų