Deutsche Telekom teigia, kad iPhone 6 prekyba prasidės rugsėjo 19

Temos: iOS, iPhone

Vokiečių apfelpage.de teigia, kad Deutsche Telekom davė nurodymus savo vartotojų palaikymo centų darbuotojams, kad pastarieji vartotojus informuotų apie tai, kad prekyba taip laukiamu iPhone 6 bus pradėta rugsėjo 19 dieną, penktadienį.

Žinant Apple paslaptingumą labai abejotina, kad šią datą Deutsche Telekom sužinojo iš kokių nors šaltinių ir dar taip iš anksto. Greičiausiai, ši data tai spėjimas paremtas ankstesnėmis Apple iPhone išleidimų datomis.

Istoriškai, prekybą naujais iPhone Apple pradeda penktadienį. Pernai metais Apple iPhone 5s ir iPhone 5c prekybą pradėjo rugsėjo 20 dieną. iPhone 5 prekyboje pasirodė 2012 metų 21 dieną.

Jei iPhone 6 Apple išleis rugsėjo 19, tai gali reikšti, kad iOS 8, kurią Apple pristatys sekančią savaitę WWDC konferencijoje, debiuto galima tikėtis rugsėjo 17 dieną. Vokietija kartus su JAV, Japonija, Australija, Kanada, Kinija, Prancūzija, JK ir Singapūru yra tarp tų šalių, kuriose iPhone prekiauti pradedama iš karto po paskelbimo.

Kalbama, kad šiais metais Apple planuoja taip pat išleisti du skirtingus iPhone modelius. Šį kartą jie turėtų skirtis ekranų dydžiu: 4,7“ ir 5,5”. Naujieji iPhone 6, taip pat sakoma bus ultra ploni, apvalesniais kampais ir siauresniais kraštais. Tikimasi, kad naujuose modeliuose Apple įdiegs A8 procesorius, Touch ID pirštų atspaudų skenerius bei patobulintą 8 megapikselių kamerą. Be patobulintų Apple žemėlapių ir aplikacijų tarpusavio bendravimo, iOS 8 aplikacijų šeimą gali papildyti naujos aplikacijos: Healthbook, Textedit ir Preview.

Kalbant apie iPhone didesniu ekranu, YouTuber’is UrAvgConsumer pasiėmęs iPhone 6 maketą iškeliavo į Niujorko gatves paklausinėti žmonių ką jie mano apie naują iPhone. Keli žmonės pareiškė, kad „šis iPhone atrodo, kaip Samsung telefonas“, kitų pareiškimai buvo „tai nebeatrodo kaip iPhone“. Be daugybės „wow“ stebėtinai didelis skaičius žmonių sakė, kad tokį monstrišką ekraną turinčio iPhone jie nepirktų.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų