Ar naujasis Mac Pro atsparus vandeniui ir kiek C4 sprogmenų į jį telpa

Tema: Mac Pro

Tada, kai daugelis žmonių trokšta pasikinkyti galingąjį Mac Pro ir super kosminiu greičiu nerti į kibernetinio pasaulio gelmes, kiti nori šį kompiuterį kankinti murkdydami jį vandenyje ir sprogdindami.

Naujasis Apple Mac Pro tai aukščiausios klasės stalinis kompiuteris gerai žinomas ne tik dėl savo galios, bet ir dėl dizaino. Šio kompiuterio kaina, priklausomai nuo komplektacijos gali siekti 33 200 Lt.

Kaip ir reikėtų tikėtis, už tokią sumą kompiuterį įsigiję žmonės jį saugo, bet tik ne vyrukai, kuriems didžiausią pasitenkinimą kelia visko sprogdinimas, šaudymas ar kitoks naikinimas ir naudojimas ne pagal paskirtį.

Vyrukams mėgstantiems super greitai skrendančiomis nemenko kalibro kulkomis pašaudyti į naują kompiuterinę įrangą ir vėliau patyrinėti kas iš jos liko į galvą toptelėjo mintis išbandyti, kaip jų bandymus atlaikys naujasis Mac Pro. Šiam kompiuteriui jie paruošė tikrą pragarą nutarę jį prifarširuoti 1,5kg C4 sprogmenų ir dar apie 5kg C4 padėti po juo.

Kaip jautėsi Mac Pro pamatysite video, galiu pasakyti, kad manau jis jaustųsi panašiai į jį įdiegus Windows OS.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 4 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Cia tik amerikieciai tokiu nesamoniu prisigalvoja, turbut per daug hamburgeriu prisivalgo :)

  2. Na savo pinigu jie tikrai neleidzia, yra projektai, surenka reikalinga suma is zmoniu, padaro experimenta ir zmones dziugauja ziuredami :)

    • Na jų veiklos nelabai pavadinsi eksperimentu, nes ir šiaip aišku kas bus jei kompą prifarširuosi C4, kurio sprogstamoji galia didesnė nei TNT. Jie tai daro dėl reklamos. Sprogdina šaudo visokius daiktus ir filmuoja tai 10 000 kadrų per sekundę greičiu. Rodo tuos vaizdus ir parduoda savo tokių filmavimų paslaugas. Ko keistesnį ir gal būt brangesnį daiktą susprogdini, tuo daugiau triukšmo, daugiau kas pažūri YouTube, o jei ir vaizdas neblogas - didesnė tikimybė parduoti savo „SloMo“ filmavimo paslaugas.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų