Apple atnaujino iTunes į 11.2

Šiandien Apple atnaujino savo iTunes aplikaciją į 11.2 versiją.

Atnaujintoje Apple iTunes 11.2 aplikacijoje:

  • patobulintas naršymas podkastuose
  • panaikinta klaida dėl kurios atnaujinant Genius aplikacija galėjo užstrigti
  • pagerintas bendras aplikacijos stabilumas ir našumas

Atnaujinta ir iTunes aplikacija skirta Windows operacinėms sistemoms (Windows XP, Vista ir Windows 7)

Sinchronizuojant podkastų epizodus rekomenduojama naudoti šiandien atnaujintą Podcasts 2.1 aplikaciją skirtą iOS įrenginiams.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Atsinaujinau, bet nenaudojama programa...:) Isvis applo minusas man, kad visa iPhone informacija sukrauta viename kompiuteryje, jei daleiskim pakeisi mac'a is naujo sinchronizuojant viska prarandi, muzika, appsus...arba as pats kazka ne taip darau.

    • Aš iTunes naudoju, daugiausiai muzikos klausymui ir saugojimui. Jei pakeiti Mac kompiuterį ir neatstatai duomenų iš senojo, tai apskritai prarandi viską kas jame buvo.
      Įsigijus naują Mac ir perkėlus iTunes biblioteką į naują kompiuterį ir aplikacijoje nustatymus pakeitus taip, kaip jie buvo sename kompiuteryje - viskas lieka taip kaip buvo.
      Kas link muzikos, tai jei ji įsigyta per iTunes - ištrynus ją galima atsisiųsti vėl, o jei bandai sinchronizuoti muziką su telefonu ir naujame Mac'e to „gabalo“ nėra, tai natūralu, kad jis ištrinamas. Mac taip pat pasielgtų jei ir sename ištrintum tą muziką ir tada bandytum ją sinchronizuoti su iOS įrenginiu.
      Daugiau informacijos apie tai, kaip perkelti iTunes muzikos biblioteką į naują kompiuterį rasi support.apple.com/kb/ht4527

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų