Boliwood'o choreografas Feroz Khan naujausias Apple „Your Verse“ kampanijos dalyvis

Temos: Apple, iPad
„Your Verse“ kampanijai Apple pasirinko garsų Boliwood’o choreografą Feroz Khan. Nuotrauka: Apple

Kaip dalį savo „Your Verse“ kampanijos, pasakojančios apie tai kaip iPad padeda žmonėms jų kasdieninėje veikloje, Apple panaudojo Boliwood’ą.

Šį kartą savo „Your Verse“ kampanijai Apple pasirinko garsų Boliwood’o choreografą Feroz Khan, kuris pasakoja savo istoriją apie tai kaip iPad padarė jo darbą daug paprastesniu.

„Your Verse“ kampanijai Apple pasirinko garsų Boliwood’o choreografą Feroz Khan. Nuotrauka: Apple
Nuotrauka: Apple

Khan yra žinomą kaip dainų „Maa Da Laadla“ iš Dostana ir „Move Your Body“ iš Johnny Gaddaar choreografą, naudojant iPad galima pamatyti beveik visoje su jo darbu susijusioje veikloje: ieškant tinkamos aplinkos, renkantis kostiumus ir filmuojant šokį ir vėliau žiūrint jį sulėtintame režime. Taigi iPad choreografui be kitų dalykų pakeitė ir filmavimo kamerą, nešiojamą kompiuterį bei balso užrašų knygutę.

Apple „Your Verse“ istorija taip pat mini ir tam tikras aplikacijas tokias kaip su įvairiais objektyvų pasirinkimas eksperimentuoti leidžiančią Artemis HD ir SloPro suteikiančią Khan’ui galimybę filmuoti 1000 kadrų per sekundę režimu ir vėliau rodyti kokybišką sulėtintą vaizdą ar jį analizuoti.

Šaltinis: Apple

Visą istoriją rasite Apple iPad skirtoje svetainėje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų