Kiek Apple ir kitos IT kompanijos uždirba per minutę

Kol naršote internete, kalbatės telefonu ar paprasčiausiai skaitote šias eilutes, technologinės kompanijos tokios kaip Apple, Google, Microsoft, Samsung ir t.t. gauna tūkstantinius pelnus.

Nenuginčijamas technologinių kompanijų pelno gavimo lyderis yra Apple, kuri kiekvieną minutę gauna maždaug 70 000 JAV$ pelno ir apie 326 000 JAV$ pajamų. Tam tikrą konkurenciją šioje pelno gavimo karštinėje Apple gali sudaryti Pietų Korėjos kompanija Samsung, nors šios kompanijos per minutę gaunamas pelnas yra mažesnis nei Apple ir sudaro 54 000 JAV$, tačiau jos per minutę gaunamos pajamos yra apie 411 000 JAV$, tačiau.

Trečią vietą šioje pasipelnymo kovoje galima priskirti dviem kompanijoms HP ir Google. Kompiuterinės technikos gamintojos HP per minutę gaunamos pajamos yra apie 214 000 JAV$, tačiau ją gaunamu pelnu gerokai lenkia paieškos gigantė Google, per minutę uždirbanti apie 23 277 JAV$.

Solidžias pajamas kas minutę taip pat gauna ir Microsoft, Amazon ir Sony kompanijos.

Kalbant apie skaičius ir jų tarpusavio palyginimą, dažnai, be vaizdinio-grafinio šių reikšmių atvaizdavimo įsivaizduoti skirtumus gana sunku. Svetainės WorldPay Zinc autoriai sukūrė svetainę, kurioje remdamiesi 2013 metų finansiniais IT kompanijų rezultatais juos padalino į sekundžių skaičių ir pateikė vaizdinį-grafinį sprendimą.

Kaip atrodo gaunamas, šalia viena kitos išdėstytų, kompanijų pelnas ir pajamos kiekvieną sekundę tai atrodo, galite pažiūrėti apsilankę WorldPay Zinc svetainėje ir paspaudę ant „Play“ piktogramos.

Kiek IT kompanijos uždirba per minutę - 2013 metų duomenimis. Šaltinis: WorldPay Zinc
Šaltinis: WorldPay Zinc
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų