Apple atnaujino Apple TV programinę įrangą 6.1

Šiandien Apple savo įrenginių vartotojus pradžiugino ne tik iOS 7.1 atnaujinimu, bet ir atnaujindama Apple TV programinę įrangą.

Apie Apple TV programinės įrangos 6.1 (6698.99.16) saugumo atnaujinimą skaitykite Apple paskelbtame dokumente.

Atnaujinę Apple TV programinę įrangą televizoriaus ekrane išvysite informacinį langą informauojantį apie lengvesnę galimybę pakeisti kanalų piktogramų išdėstymą ar jas paslėpti.

Apple nuotolinio valdymo pultas. 1. Viršun; 2. Kairėn; 3. Apačion; 4. Meniu; 5. Select (pažymėti); 6. Dešinėn; 7. Groti-Rodyti/Pauzė
Apple nuotolinio valdymo pultelis
1. Viršun; 2. Kairėn; 3. Apačion; 4. Meniu; 5. Select (pažymėti); 6. Dešinėn; 7. Groti-Rodyti/Pauzė

Anksčiau, norint paslėpti nežiūrimus kanalus reikėdavo keliauti į nustatymus ir „slėpti“ kiekvieną kanalą. Plačiau apie tai paskaityti galite straipsnyje:Kaip paslėpti Apple TV programėlių piktogramas.

Apple TV 6.1 versijoje norint pakeiti kanalų išdėstymą reikia Apple TV nuotolinio valdymo pultelyje paspausti ir palaikyti nuspaudus „Select“ mygtuką kol, piktogramos pradės „muistytis“ :) Kai piktogramos jau šoka, Apple TV nuotolinio valdymo pultelio krypties mygtukų pagalba galima keisti piktogramų išdėstymą, o aktyvavus piktogramą ir paspaudus Pauzės/Grojimo mygtuką - piktogramą paslėpti.

Norėdami atnaujintio savo Apple TV į 6.1: Settings → General → Software Update.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų