Naujas Apple TV ne už kalnų

Tema: Apple TV

Aplink girdisi vis daugiau šnibždesių, apie ketvirtos kartos Apple TV.

iOS 7 AirPlay konfigūraciniai failai turi įrašą apie „Apple TV 4,1“, kol kas dar neegzistuojantį gaminį (dabartinis naujausias Apple TV yra 3,2).

Pirmojo versijos numerio pasikeitimas nurodo į esminius aparatinės įrenginio dalies pasikeitimus (jei pasikeitimai nėra dideli ir esminiai, Apple paprastai pakeičia antrą skaičių po kablelio, pvz. Apple TV 3,1 tada AppleTV 3,2).

Paskutinėmis savaitėmis padidėjęs informacijos apie Apple TV kiekis, rodo apie neišvengiamą naujojo Apple TV pasirodymą artimiausiu metu, gal net kovo mėnesį.

Neseniai Apple išskyrė savo „hobiui“ atskirą sekciją Apple Store svetainėje, girdisi gandų apie tai, kad Apple TV planuoja palaikyti iOS pagrindu veikiančias žaidimų konsoles, pernai metai Apple įsigijo Izraelio startup’ą PrimeSense susijusį su Microsoft pirmosios kartos Xbox Kinect bei paskutiniu metu Apple gana energingai plečia Apple TV prieinamo turinio sąrašą papildydama jį tokiais kanalais kaip WatchESPN, WatchABC bei kalbama, kad Apple derasi su kabelinės televizijos transliuotojais dėl galimybės per Apple TV transliuoti tiesiogines jų laidas.

Tiesa, kiti naujienų šaltiniai, remdamiesi neįvardinais Apple darbuotojais, šneka apie Apple planus naują Apple TV pristatyti tik Kalėdoms.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų