Automobilis verslininkui vertinančiam patikimumą

Jei tenka tvarkyti daug svarbių verslo reikalų nesvarbu kur bebūtumėte biure ar kelyje ir jūsų verslas susijęs su tuo kaip greitai reaguosite į rinkoje atsiradusius pokyčius bei tenka daug keliauti automobiliu - Brabus iBusiness gali būti teisingas pasirinkimas.

Apple produktų įdiegimas S klasės Mercedes-Benz automobilyje paverčia šį 6,3 litro V12 dvigubo-turbo variklio, 750 arklio jėgų žvėrį biuru ant ratų.

Be to, kad automobilio salonas trauktas švelnute oda, galinėje automobilio dalyje įmontuoti du Apple iPad’ai, du multimedia ekranai įmontuoti priekinių sėdynių galvos atlošų galinėse dalyse, automobilyje yra 64GB iPod touch bei prie automobilio lubų prikabintas 15,2" Mac ekranas. Visa ši įranga ne tik gali tarnauti asmeniniams poreikiams iš iPad galima kontroliuoti automobilio sistemas: radiją, navigaciją bei telefonus. Visa ši Apple sistema valdoma iš mažučio Apple Mac mini kompiuterio, kuris apgyvendintas automobilio bagažinėje esančiame specialiame elektra aprūpintame stalčiuje .

Manau, ne verslo kelionių metu, kelionę tokio automobilio galinėse sėdynėse įvertinų ir vaikai.

Brabus Mercedes-Benz biuras ant ratų Brabus Mercedes-Benz biuras ant ratų Brabus Mercedes-Benz biuras ant ratų Brabus Mercedes-Benz biuras ant ratų Brabus Mercedes-Benz biuras ant ratų Brabus Mercedes-Benz biuras ant ratų Brabus Mercedes-Benz biuras ant ratų Brabus Mercedes-Benz biuras ant ratų
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 6 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Įdomu kiek toks žvėris kainuotų? Užstatai namą, visą turtą, tai gal ir sukrapštytum :D

  2. O gal žinot ar įmanoma išsinuomoti lietuvoje tokį automobilį? :)

    • Kalbant apie trumpalaikę automobilių nuomą, labai abejočiau, kad tokių automobilių Lietuvoje yra, tačiau jei tokių trumpalaikei nuomai skirtų automobilių yra Europoje, tada manau, kad tuo užsiimančios kompanijos galėtų atvežti. Klausimas tik kiek tai apsimokėtų.
      Jei galvoti apie ilgalaikę nuomą (apie 3 metus), tada manau, šansų yra daugiau. Tiesiog jei domina reikėtų susisiekti su AVIS ar kita tokias paslaugas teikiančia kompanija.
      Aš manau, kad tokie automobiliai dažniau skirti pirkimui nei nuomai, pritaikant individualiems poreikiams, pomėgiams ir norams.
      Kita vertus yra „auksarankių“ ir esant poreikui galima „patiuninguoti“ automobilio įrangą taip, kad ji būtų ne prastesnė, o gal net ir geresnė nei šio Brabus'o.

  3. Na aš kažkodėl labai abejoju, kad lietuvos auto nuomos kompanijos galėtų pasiūlyti tokius prabangius nuomos variantus.

    Nepamenu, bet neperseniausiai buvo net gi straipsniai apie vieną kompaniją, kuri siūlė išsinuomoti berods, Bugatti Veiron (jei neklystu), kainos ir nuomos sąlygos buvo "kosminės".

  4. Prabangų automobilį galima įsigyti ir pasinaudojant išperkamaja nuoma.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų