Apple siūlo Samsung susitarimą susijusį su jos produktų nekopijavimu

Temos: Apple, Samsung, Teisė
Samsung telefonų dizainas iki iPhone paskelbimo ir po jo

Apple reikalauja, kad kiekvienose su patentų ginčais susijusiose derybose su Samsung būtų kalbama apie draudimą Pietų Korėjos konglomeratui kopijuoti/klonuoti Apple dizainą. Šis reikalavimas buvo pagrindinis ir Apple derybose su HTC 2012 metais.

Apple ir Samsung ruošiasi antrajam patentų karo JAV teismuose etapui prasidėsiančiam kovo 31 dieną, tačiau teismas yra išreiškęs reikalavimą, kad abi karo kirvius iškasusios kompanijos bent jau pabandytų susitari iki antrojo teismų turo pradžios.

„Apple bandymas susitarti reikalaujant neklonuoti jos produktų gali labai nepatikti Samsung, nes būtent šie veiksmai Pietų Korėjos kompanijai atnešė sėkmę išmaniųjų telefonų rinkoje“, - rašo Florian Mueller iš FOSS Patents.

Praeitą savaitę Apple intelektinės nuosavybės vadas B.J. Watrous, prisiekęs teismui sakė, kad pokalbiuose su Samsung yra be perstojo minimas Apple draudimas Pietų Korėjos kompanijai klonuoti Apple produktus. Tuo tarpu Samsung tvirtina, kad Apple savo naujausiuose pasiūlymuose nebuvo įtraukusi apribojimo jai kopijuoti/klonuoti Apple produktus. Šis Samsung teiginys man atrodo absurdiškas net jei Apple ir nebūtų to reikalavusi.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų