12 dienų dovanos iš Apple: 10-a dovana [atnaujinta]

Dešimtą dieną Apple savo iOS 7 įrenginiuose įdiegusiems „12 days of gifts“ aplikaciją dovanoja nuotaikingą filmuką, kuris pradžiugins mažuosius ir ne kartą privers nusišypsoti jų tėvelius.

Despicable Me: Minion Madness

Aplankykite didžiausio pasaulyje piktadarį ir jo blogiukų komandą „Despicable Me“ serijos filmuke „Minion Madness“. Niekada teatruose nerodyti šie trys mini-filmukai „Orientation Day“ (Orientavimosi diena), „Home Makeover“ (Namų gražinimas) ir „Banana“ perkels jus į linksmų neklaužadų minionų nuotykių pasaulį.

Filmukus atsisiųsti ir pažiūrėti savo iOS įrenginiuose ir Mac ar PC kompiuteriuose gali paspaudę ant šios nuorodos ar filmukus reprezentuojančio paveiksliuko ir neturintys „12 days of gifts“ aplikacijos Apple ID savininkai.

JAV Apple ID turintiems

Sesame Street
JAV Apple ID turintiems dešimtą dieną Apple dovanoja „Sesame Street“ serialo 43 sezono 12-ą epizodą „Great vibrations“, kuriame mapetai Abby ir Grover'is pamatę, kad Bob'as moko muzikos, nutarė prisijungti. Kokius instrumentus jie pasirinks? Atsisiųsti nuotaikingą 55 minučių trukmės epizodą, kuriuos galima žiūrėti ir atskirai, nes kiekvienas jų yra savarankiškas filmukas galite iš JAV Apple Store paspaudę ant šios nuorodos arba epizodą reprezentuojančio paveikslėlio.
Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų