Visos iOS esamos vartotojo informacijos parodymas viename iOS įrenginio lange

Norint viename lange pamatyti visą savo iOS įrenginyje turimą informaciją, atrodo, tam nėra akivaizdaus būdo, tačiau nors ir nelabai akivaizdus tačiau jis yra.

Norint viename iOS įrenginio lange pamatyti elektroninio pašto laiškus, Notes ir Reminders įrašus, įvykius ar aplikacijas, muzikos ir video failus tame tarpe ir tuos, kuriuos galite atsisiųsti iš iCloud nes esate įsigiję tereikia:

  1. pabraukti pirštu nuo ekrano vidurio žemyn tam, kad iOS 7 įrenginyje iškviesti Spotlight paieškos langą, jei naudojate senesnę iOS versiją pereikitė į spotlight langą (kairiausias/kairiau nei „Home“)
  2. Spotlight lange įrašyti vieną simbolį / arba - arba .
  3. Paspausti mygtuką Paieška
iOS Spotlight, visos vartotojo informacijos esančios įrenginyje atvaizdavimas

Iš tiesų, greičiausiai tinka bet kuris simbolis, kuris nėra skaičius ar raidė.

Tai padarius, pamatysite išsamiausią informaciją apie savo iOS įrenginyje esančią informaciją, tame tarpe jei aplikacija patalpinta aplanke tai ir aplanko pavadinimą. Aplikacijos nėra išrikiuotos abėcėline tvarka, tačiau tai pilnas jų sąrašas. Be to, kad paspaudę ant aplikacijos ar elektroninio laiško galite juos atidaryti, šis sąrašas daugiau funkcionalumo neturi, tad norėdami ištrinti laišką ar aplikaciją turėsite tai daryti įprastu būdu.

Jei šiame sąraše nematote kokios nors informacijos, pvz aplikacijų ar elektroninio pašto laiškų - greičiausiai nustatymuose esate atjungę tos informacijos rodymą iOS įrenginio Spotlight (Settings > General > Spotlight Search).

Šis būdas veikia ne tik iOS 7, bet ir senesnėse iOS versijose.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų