Per Kalėdas atsisiųstas rekordinis iOS aplikacijų skaičius, bet atsisiuntimų augimas lėtėja

Nors Kalėdos yra diena kai atsisiunčiama daugiausiai aplikacijų ir šiais metais jų atsisiųstas rekordinis skaičius - aplikacijų atsisiuntimų augimo tendencijos lėtėja.

Po Kalėdu eglute daug žmonių rado naujus iPhone ir iPad ir, žinoma, išvynioję savo dovanas ima siųstis aplikacijas. Kaip taisyklė, tai „auksinė“ diena aplikacijų kūrėjams.

Šiais metais Kalėdos nebuvo išimtis ir nauji iOS vartotojai atsisiuntė rekordinį skaičių aplikacijų - 11% daugiau nei per pernai metų Kalėdas. Kita vertus šis skaičius rodo, kad atsisiunčiamų aplikacijų augimo tempai lėtėja, nes 2012 metų Kalėdų rezultatai buvo 90% aukštesni nei tą pačią 2011 metų dieną.

Šiuos duomenis Flurry surinko iš daugiau nei 400 000 aplikacijų.

Labiausiai atsisiunčiamų aplikacijų skaičiaus augimo lėtėjimas buvo stebimas Vakarų Europoje ir angliškai šnekančiose šalyse. Kita aplikacijų atsisiuntimo tempų lėtėjimo priežastis gali būti ta, kad vartotojams dovanotas išmanusis įrenginys yra jų antras ar trečias turimas iOS įrenginys ir jie jau žino aplikacija, kuriomis pasitiki ir kurių jiems reikia, todėl siunčiasi tik jas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų