Jei ruošiatės keliauti sausio 1 dieną

Nenorėčiau būti blogu pranašu, tačiau istoriškai Apple turi problemą su žadintuvo veikimu Naujųjų metų naktį ir sekančią dieną.

Jei planuojate keliauti 2014 metų sausio 1 dieną ar turite reikalų, rekomenduočiau nepasitikėti iPhone, iPad ar iPod touch žadintuvu ir įjungti kokį nors mažiau nuo šiuolaikinių technologijų ir su jomis siejamų klaidų priklausantį žadintuvą.

Tradiciškai Apple iOS pagrindu veikiantys įrenginiai, sausio 1 dieną linkę neskambėti ar skambėti ne laiku. Nesu tikras, ar šią klaidą Apple ištaisė iOS 7 ar ankstesnėse iOS versijose, nes ši problema pas Apple tęsiasi nuo iOS 4.2.1 versijos. Patikrinti ar klaida ištaisyta nėra paprasta, nes ji galioja tik specifinę datą.

Ta pati klaida susijusi ir su iOS „Do Not Disturb“ funkcija, kuri nustoja funkcionavusi sausio 1 dieną ir anot Apple turi automatiškai susitvarkyti po sausio 7 dienos.

Ši klaida buvo ir užpernai ir pernai metais ir Apple yra ją patvirtinusi, savo dokumentacijoje bei kaip sprendimą iOS 6 siūlo „palaukti iki sausio 3 dienos, kai žadintuvo klaida automatiškai pasitaisys“. Bet tai nereiškia, kad ji nepasikartos.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų