iTunes Match dabar ir Suomijoje, Danijoje, Norvegijoje ir Švedijoje

Apple toliau plečia savo iTunes Match paslaugos geografiją ir dabar ši paslauga prieinama ir Skandinavijos šalyse.

iTunes Match dabar gali naudotis Suomijos, Danijos, Norvegijos ir Švedijos Apple vartotojai. Danijoje, Norvegijoje ir Švedijoje metams ši paslauga kainuoja 249 kr., o Suomijoje 24,99€. Palyginimui JAV iTunes Match paslauga metams kainuoja 24,99 JAV$ (be mokesčių), o JK - 21,99£.

iTunes Match Apple pristatė 2011 metų pabaigoje. Ši paslauga leidžia iTunes vartotojams turimą muzikos kolekciją suderinti su aukštos kokybės dainomis Apple iCloud ir jei iCloud toks kūrinys yra, jį vartotojas gali atsisiųsti į bet kurį savo įrenginį tiesiai iš Apple. „DRM free“ muzikinis failas bus atsiunčiamas 256 Kbit kokybės, net jei savo kompiuteryje vartotojas turi ir žemesnės kokybės kūrinio kopiją.

Pristačius iTunes Match ir iTunes in the Cloud Skandinavijoje liko tik kelios šalys, kuriose Apple pardavinėja muziką ir ši paslauga nėra prieinama. Rumunijoje Apple parduoda muziką, bet nesiūlo „iTunes in the Cloud“ ar „iTunes Match“, o Japonijoje vartotojai gali pirkti muziką ir atsisiųsti ją naudodami „iTunes in the Cloud“, bet neturi priėjimo prie iTunes Match paslaugos.

Lietuvos iTunes vartotojams Apple iTunes Match paslauga tapo prieinama 2012 metų sausį. Lietuviškus Apple ID turintys vartotojai taip pat gali naudotis ir „iTunes in the Cloud“ paslauga muzikos, muzikinių video, filmų, aplikacijų ir knygų atsisiuntimui. Televizinių šou (serialų) galimybės atsisiųsti iš Lietuvos vartotojai kol kas neturi.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų