Greitesnis naršymas senesniuose iOS įrenginiuose su iOS 7

Yra aprašyta eilė būdų kaip pagreitinti senesnius iOS įrenginius su įdiegta naujausia iOS 7 versija, tačiau dauguma jų susijusi su bendru įrenginio veikimo pagreitinimu, tačiau arba pagerėjimas visiškai nejaučiamas arba yra nedidelis. Daugumoje atvejų tie „pagreitinantays“ nustatymai neturi jokios įtakos interneto svetainių naršymo greičiui.

Norint pagreitinti interneto naršymą naudojant iOS 7 Safari naršyklę reikėtų jos nustatymuose atjungti Javascript palaikymą, tačiau šis būdas gali būti tinkamas ne visiems vartotojams.

Javascript atjungimas iOS 7 Safari naršyklėje, senesniuose iOS įrenginiuose gali ženkliai pagerinti naršymo greitį, tačiau šis būdas tinkamas tiek, kas internetą naudoja paprastoms funkcijoms, tokioms kaip mėgstamų svetainių turinio skaitymas.

Norint atjungti Javascript iOS 7 Safari:

iOS 7 Safari Javascrip palaikymo išjungimas
  • Atidarykite Settings aplikaciją
  • Paspauskite ant Safari
  • Paspauskite ant Advanced
  • Perjunkite Javascript jungiklį į OFF poziciją

Norint, kad šis pakeitimas įsigaliotų reikės uždaryti atidarytus svetainių langus, išjungti Safari aplikaciją ir vėl ją atidarius atidaryti norimas svetaines.

Padarę šiuos pakeitimus, priklausomai nuo svetainėje naudojamų technologijų, kai kurios svetainės praras dalį savo funkcionalumo (pvz, išjungus Javascript Mac Arena svetainėje nematysite viršuje esančio meniu arba šiame puslapyje nematysite grafikų), tačiau svetainių turinys bus atidaromas greičiau ir jei didesnė bėda yra informacijos Interneto svetainėse pateikimo greitis, nes jų ribotas funkcionalumas ar negalėjimas matyti tam tikro turinio - nustatymas aprašytas aukščiau, jums gali palengvinti naršymą.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Kaip jau rašei, anksčiau vardinti būdai apčiuopiamos naudos nedavė, o šis, tegu ir paspartina, bet funkcionalumą smarkiai apkarpo. Tad mano vertinimu, tai, kad Apple leido visiems įsidiegt iOS 7 yra tiesiog absoliučiai nevykęs marketinginis žingsnis - bent jau iPad 3 po šito atnaujinimo tapo "kažkokiu androidu". Ar Apple tokiu būdu mėgina mane priversti įsigyti naują iOS prietaisą? Seriously, kai pirmąjam dar galioja garantija? Apple tam ir yra, kad niekas nestrigtų... Ir nereiktų užsiimt magijomis vardan greitesnio veikimo.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų