12 dienų dovanos iš Apple: 5-a dovana [atnaujinta]

Tema: Apple

5-tą 12 Days of Gifts“ dieną Europos gyventojams Apple dovanoja filmą, kurio atskirai pristatyti nereikia. Daugelis jį yra matę ir ne kartą, o dabar galės atsisiųsti ir vėl pažiūrėti apie tai kaip visa šeimynėlė išskrido į Paryžių švęsti Kalėdų, o aštuonmetis pabudo ir suvokė paliktas visiškai vienas.

Filmas Vienas Namuose 1990

5-tą dieną Apple dovanoja HD arba SD versiją 1990 metų 20th Century Fox kinostudijos, Chris Columbus filmą „Vienas namuose“. Pagrindinę rolę filme atliko aktorius Macaulay Culkin iš, kurio filme išradingumo galima pasisemti, tačiau nuo šio aktoriaus nevykusio išradingumo, pademonstruoto už kino studijos ribų, geriau tik pasimokyti.

Filmą atsisiųsti ir savo iOS įrenginiuose ar kompiuteriuose pažiūrėti galite paspaudę ant šios nuorodos arba filmą reprezentuojančio paveiksliuko.

HD filmo versija yra 1080p ir 720p formatais ir užima 3,45GB SD filmo versija užima 1,53GB. Dovanos vertė 11.99€

5-a dovana turintiems JAV Apple ID

Hugo
Turintiems JAV Apple ID, Apple šiandien dovanoja filmą „Hugo“. Tai 2011 metų, dviejų valandų ir 6 minučių Martin Scorsese filmas, apie dvylikametį našlaitį gyvenantį Paryžiaus traukinių stotyje, kuriam netikėtai atsiveria visiškai naujas neatrastas pasaulis. Filme vaidina Asa Butterfield, Jude Law, Chloe Graze Moretz, Emily Mortimer, Sacha Baron Cohen ir Ben Kingsley. Norėdami atsisiųsti filmo „Hugo“ HD ar SD versiją iš iTunes Store spauskite ant šio teksto arba filmą reprezentuojančio paveiksliuko.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų