12 dienų dovanos iš Apple: 4-a dovana

Ketvirtą „12 Days of Gifts“ dieną Apple dovanoja iOS aplikaciją, veikiančia tiek iPad, tiek iPod touch, tiek ir iPhone ir reikalaujančią iOS 5.0 ar naujesnės iOS versijos, todėl ją įdiegti galės net ir naudojantys senesnius Apple iOS įrenginius.

iOS žaidimas 2-6 metų vaikams Toca House

Šiandieninė Apple „12 Days of Gifts“ kampanijos metu dovanojama 4-toji dovana turėtų pradžiuginti jaunuosius iOS vartotojus ir tuo pačiu palengvinti naštą jų tėveliams. iOS aplikacija „Toca House“ skirta 2–6 metų jauniesiems iOS vartotojams. Joje 19 mini-žaidimų, kurių metu vaikučiai galės išbandyti kasdieninius namų ruošos darbus: indų plovimas, lyginimas, ravėti ar auginti gėles sode. Jei kartais vaikai yra žaidę Toca Doctor ir jiems šis žaidimas patiko - jie pamėgs ir „Toca House“.

Kaip ir minėjau, žaidimas reikalauja iOS 5 ar naujesnės versijos, todėl savo įrenginiuose jį įdiegti galės ir neturintys galimybės įdiegti, tik iOS 7 veikiančios „12 Days of Gifts“ aplikacijos, kurios pagalba platinamos Apple dovanos. Paspauskite ant šios nuorodos ir atsisiųskite „Toca House“.

Įprasta, šios dabar nemokamai platinamos aplikacijos kaina 2,69€

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. 2 metu senumo programele, kuri ne viena karta buvo dalinama nemokamai

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų