Kaip kontroliuoti atnaujinimus iOS 7

Ankstesnėse iOS versijose apie aplikacijų atnaujinimus buvo pranešama specialiu, atnaujinimų skaičių nurodančiu, ženkleliu pažymint App Store piktogramą ir kiekvieną kartą, norint atnaujinti aplikaciją, reikėdavo tai daryti rankiniu būdu. iOS 7, taip pat kaip ir OS X Mavericks aplikacijų atnaujinimai gali būti įdiegti automatiškai.

iOS 7 pristačiusi automatinio aplikacijų atnaujinimo galimybę, Apple leidžia vartotojui nuspręsti naudotis ja ir jei taip tai kokiomis sąlygomis.

IOS7 automatinio aplikacijų, knygų, muzikos ir atnaujinimų atsisiuntimo nustatymai iOS 7

Patikrinti kokie automatinio atnaujinimo nustatymai yra jūsų iOS 7 įrenginyje ir juos esant poreikiui pakeisti galite:

  • atidarę Settings aplikaciją
  • paslinkę ekrano vaizdą iki pamatysite iTunes & App Store ir paspaudę ant šio užrašo
  • paslinkę ekrano vaizdą iki „AUTOMATIC DOWNLOADS“ skirsnio, kuriame panatysite Updates jungiklį.

Jei automatinių atnaujinimų jungiklis įjungtas - aplikacijų atnaujinimai bus atsiųsti automatiškai ir jums nereikės rūpintis atnaujinimais, tačiau yra dar vienas jungiklis, žemiau Updates, prie kurio tekstas sako „Use Cellular Data“. Jei šis jungiklis yra įjungtas - aplikacijų atnaujinimai gali būti atsiųsti ir naudojant mobiliuosius duomenis, todėl jei jūsų mobiliųjų duomenų planas nėra didelis reikėtų pamąstyti apie ar verta šį nustatymą laikyti įjungtą.

Kiti „AUTOMATIC DOWNLOADS“ skirsnyje esantys nustatymai skirti automatiniam muzikos (Music), aplikacijų (Apps) ar knygų (Books) failų, įsigytų kituose įrenginiuose naudojant jūsų Apple ID, atsisiuntimui į iOS 7 įrenginį.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų