iPad antroje vietoje J.D. Power planšetinių kompiuterių vartotojų pasitenkinimo lentelėje

Apple vadovybė, pristatymų metu, visada pasigirdavo savo eilę metų iš eilės užimamomis aukščiausiomis J.D. Power vartotojų pasitenkinimo produktais tyrimų lentelėje. Bet šį kartą, pirmą kartą kompanijos istorijoje, nuo tada kai J.D. Power įsteigė tokius vertinimus, Apple ne pirma.

Šiais metais iš dviejų tarpusavyje besirungiančių kompanijų pirma vieta atiteko Samsung surinkusiai 835 taškus (Apple surinko 833). Apple gali džiaugtis, kad jos iPad vis tiek gerokai aukščiau vidutinio vartotojų pasitenkinimo jų planšetiniais kompiuteriais lygio.

tyrimų rezultatų paaiškinimo, tampa aišku, kas pakišo koją Apple - o gi kaina.

Nors Apple lenkė Samsung beveik visose pozicijose: našumas, naudojimosi paprastumas, dizainas ir galimybės. Bendras pasitenkinimo lygis buvo vienodas pas abi kompanijas, tačiau Apple gerokai pralošė korėjiečiams kainoje ir dėl to neteko pirmos vietos.

Apple produktai visada asocijavosi su kokybe ir aukšta kaina ir Apple žino, kad jos gaminami produktai nėra skirti kiekvienam. Tokia kompanijos pozicija ir, manau, jos nepakeis jokie rinkos žinovų veblenimai, kad Apple turi parduoti tai už tiek ar už tiek.

J.D. Power 2013 metų planšetinių kompiuterių vartotojų pasitenkinimo rezultatai
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų