Steve Jobs - II Pasaulinio Karo pilotas

Naujoje, buvusios Steve Jobs merginos, knygoje „The bite in the Apple: A Memoir of My Life with Steve“ rašoma, kad buvęs Apple vadas žavėjosi 1940-taisiais.

Chrisann Brennan knygos „The Bite in the Apple: A Memoir of My Life with Steve“ viršelis

Kai gyvenime kas nors nesiseka kartais pagalvojame, kad tai už praeitame gyvenime padarytas „nuodėmes“ tenka mokėti dabar. Sunku pasakyti apie ką galvojo tokiais momentais Steve, tačiau buvusi jo mergina Chrisann Brennan, su kuria jis susipažino studentavimo metais, savo laiko praleisto su Steve Jobs atsiminimų knygoje „The bite in the Apple“ rašo, kad vienas iš Apple įkūrėjų ir ilgametis jos vadas manė, jog jis buvo Antrojo Pasaulinio karo pilotas.

New York Post savo straipsnyje pavadinimu „Ex dishes on sex life with Steve Jobs“ rašo, kad Brennan ruošiasi artimu metu išleisti knygą, kurioje dalinasi savo gyvenimo su Steve Jobs prisiminimais. „Steve dažnai man sakydavo, kad jis jaučia, jog praeitame gyvenime buvo antrojo pasaulinio karo pilotas. Vairuodamas, jis jausdavo stiprų impulsą patraukti vairalazdę atgal tam, kad pakiltų“, - savo knygoje, kurią jau dabar galima užrezervuoti Amazon rašo Chrisann Brennan.

Knygos pasirodymo tikimasi spalio 29 dieną.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų