Kaip prieiti prie OS X Mavericks paslėptų paveiksliukų

Kai kurie jūsų skaitė apie tai kaip rasti gražius, aukštos 3200×2000 rezoliucijos paveiksliukų OS X Mountain Lion. Šiame straipsnyje parašysiu, kaip tokius paveiksliukus rasti OS X Mavericks ir kaip juos patalpinti ant savo darbastalio.

Jei nutarėte likti su OS X Mountain Lion, skaitykite Mountain Lion operacinei sistemai skirtą panašų straipsnį.

OS X Mavericks paveikliukai kosmosas

Paslėpti OS X Mavericks ekrano užsklandose naudojami paveiksliukai

Kaip ir ankstesnėse OS X versijose, pasirinkti iš kompiuteryje siūlomų paveikslėlių darbastaliui galima atidarius System Preferences aplikaciją ir joje pasirinkus Desktop & Screensaver > Desktop. Jei turite sukaupę savo paveikslėlių kolekciją kokiame nors aplanke, jį galite patalpinti čia, lango apačioje paspaudę + piktogramą ir nurodę kelią iki jo.

Jei norite turėti galimybę darbastalyje arba darbastaliuose, priklausomai nuo to kiek jų naudojate, patalpinti paveiksliukus kuriuos naudoja Apple ekrano užsklandos:

  • Finder aplikacijoje surinkite Cmd ⌘-Shift-G
  • Lange nurodykite kelią į
    /Library/Screen Savers/Default Collections/
    ir paspauskite Go
  • Pertempkite kiekvieną iš lange atsidariusių „Default Collections“ aplankų į Folders skirsnį darbastalio paveiksliukų nustatymo lange.
  • Pasirinkite pageidaujamą

Jei pabandysite į Folders aplanką pertempti visą „Default Collections“ aplanką - paveiksliukų nematysite, nes /Library/ aplankas yra sisteminis ir jo teisės skiriasi nuo jūsų vartotojo.

„Default Collections“ aplanke rasite 43 paveikslėlių failus suskirstytus į keturias kategorijas: „National Geographic“, „Aerial“, „Cosmos“ ir „Nature Patterns“, kuriose patalpinti nuostabūs vaizdai. Kiekvieno iš paveiksliuko dydis 3200x2000.

Jei naudojate kitą kompiuterį ar operacinę sistemą, kurioje neturite galimybės prieiti prie šių paveiksliukų - galite pasinaudoti nuorodomis žemiau ir juos atsisiųsti:

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų