Apple atnaujino OS X Mavericks GM ištaisydama klaidas

Tema: macOS

Atsiranda vis daugiau vilties, kad 22 spalio San Facisco vyksiančiame renginyje Apple paskelbs apie OS X Mavericks viešą datą ir kainą.

Ištaisydama paskutines aptiktas OS X Mavericks klaidas, Apple patyliukais atnaujino programuotojams skirtą OS X Mavericks GM (Golden Master) versiją. Tai labai retas atvejis, kai atnaujinama GM operacinės sistemos versija, nes GM žyma esanti prie aplikacijos nurodo, kad tai beveik ta pati versija, kuri bus pateikta „plačiosioms masėms“. Panašu, kad tas „beveik“ šį kartą pasiteisino ir Apple atnaujindama OS X Mavericks GM iš 13A598 į 13A603 parodo, kad aptiktos ir ištaisytos klaidos galėjo būti kliūtis naujiems operacinės sistemos vartotojams pradėti ja sklandžiai naudotis.

Nėra tiksliai žinoma kokios būtent klaidos ištaisytos ir ar jos susijusios tik su tam tikrais kompiuteriais ar yra globalios apimties.

Sprendžiant iš tokių išimtinų Apple veiksmu, ji ruošiasi paskelbti apie tai, kad vartotojai galės pradėti naudoti naują operacinę sistemą pačiu artimiausiu laiku po šį antradienį įvyksiančios Apple renginio.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų