iOS 7 įsisavinimas perkopė 60 procentų ribą

Kai pirmadienį Apple paskalbė, kad per pirmąjį savaitgalį parduotas rekordinis skaičius - 9 milijonai naujųjų iPhone 5s ir iPhone 5c, ji taip pat pasakė, kad per savaitę, nuo rugsėjo 18 dienos, apie 200 milijonų iOS įrenginių jau atnaujinti į iOS 7. Apple sakė, kad tai buvo greičiausias istorijoje operacinės sistemos atnaujinimas, bet nepateikė duomenų kokią dalį sudaro iOS 7 įrenginiai lyginant su ankstesnėmis iOS versijomis.

Mobilių aplikacijų marketingo platforma Fiksu turi milijonų iPhone valandinius duomenis nuo pačios iOS 7 išleidimo pradžios ir susumuoti rezultatai rodo, kad iOS 7 įsisavinimo lygis daug aukštesnis nei ankstesnių iOS versijų. Fiksu duomenimis, iOS 7 pasiekė 58 procentus vos praėjus septynioms dienoms po šios iOS versijos išleidimo (iOS 6 per tą patį laikotarpį buvo pasiekusi 47 procentus, o iOS 5 - 27,2 procento).

iOS7 ir kitų iOS versijų įsisavinimas nuo jų paskelbimo. Šaltinis: Fiksu.
Šaltinis: Fiksu.

Mixpanel šios dienos duomenimis iOS 7 įdiegta 60-tyje procentų įrenginių.

iOS7 ir kitų iOS versijų įsisavinimas nuo jų paskelbimo (valandinis). Šaltinis: mixpanel.
Šaltinis: Mixpanel.

Fiksu seka iPhone naudojimą bei turi iPhone 5s ir iPhone 5c duomenis. Jos duomenimis iPhone 5s sudaro apie 1 procentą, o iPhone 5c apie 0,3 procento visų iOS įrenginių.

iPhone modelių paplitimas nuo iPhone 5s ir iPhone 5c išleidimo. Šaltinis: Fiksu.
Šaltinis: Fiksu.

Anksčiau šią savaitę interneto naršymo duomenų pagrindu, kompanija Localytics pranašavo, kad iPhone 5s sudarys apie 78 procentus naujųjų iPhone modelių, tačiau šiandien ryte Minhchi Kuo remdamasi pardavimų duomenimis mano, kad iPhone 5s ir iPhone 5c populiarumas gali būti labai panašus 50/50.

Aukščiau paminėtų kompanijų iOS statistiniai duomenys panašųs ir su Mac Arenos lankomumo įrašais. Mac Arena lankytojai pagal iOS versijas 2013-09-20 d. 2013-09-26 d.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų