Rugsėjo mėnesį Dropbox nutraukia 1Password 3 ir 1Password Pro palaikymą

Dropbox pranešė, kad nuo rugsėjo 1 nepalaikys savo ankstesnės sinchronizavimo API versijos ir pristatys naują, saugesnę.

Tai gera naujiena, nes per daug saugumo kompiuterinėse sistemose tikrai nebus ir daugelį vartotojų turėtų džiuginti, tačiau tie, kurie naudoja senesnę 1Password aplikacijos versiją 3 skirtą iPhone ir iPad arba Password Pro skirtą iOS - nebegalės šiomis aplikacijomis naudotis prisijungimui prie Dropbox.

Šios aplikacijų versijos iš iTunes Store pašalintos dar pernai ir pakeistos 1Password 4 versijos aplikacijomis, tačiau yra nemažai žmonių, kurie naudoja senąsias aplikacijų versijas. Norėdami sušvelninti finansinę naštą, kuri užgrius 1Password vartotojus, 1Password kūrėjai paskelbė, kad pradės 1Password skirtos iOS įrenginiams 4-os versijos išpardavimą.

Aplikacija bus pardavinėjama už mažiau nei pusę dabartinės kainos. Dabar aplikacija kainuoja 15,99€. Nors ir nėra didelio džiaugsmo mokėti už atnaujinimą, tačiau gerai, kad programuotojai bent kažkaip stengiasi sušvelninti situaciją.

1Password atpigti turėtų šiandien vakare, tad neskubėkite pirkti - palaukite kol atpigs.

1Password iTunes Store jau parduodama 55% pigiau 6.99€. Daugiau informacijos rasite 1Passowrd kūrėjų tinklaraštyje.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų