Microsoft pradėjo dalinti Surface RT nemokamai

Tema: Microsoft

Microsoft, savo reklamose lygindama Surface RT su iPad ir leisdama milžiniškas pinigų sumas reklamai visaip stengdamasi pabrėžti iPad neprivalumus, vis tiek nesugeba vartotojams įpiršti savo „nepaprastai stebuklingo“ planšetinio kompiuterio.

Microsoft, įvairiais būdais stengdamasi išvalyti savo Surface RT užverstus sandėlius, kai kurioms JAV mokykloms (Los Angeles mokyklų padaliniui, Atlantos viešosioms mokykloms, Fresno jungtiniams mokyklų padaliniui, Detroito apskrities dienos mokykloms ir kai kurioms kitoms bendrai vienijančioms daugiau nei 800 000 mokinių, Surface RT pradėjo siūlyti nemokamai, vien už tai, kad jos naudos Bing paieškos sistemą.

Taip Microsoft stengiasi gauti bent kiek dėmesio savo Surface RT planšetiniams kompiuteriams ir Bing paieškos sistemai. Bing yra antroji pagal populiarumą paieškos sistema JAV (18 procentų rinkos), tačiau tai ašaros lyginant su ta rinkos dalimi, kurią turi Google, o Surface RT planšetinių kompiuterių, jau viešai vadinamų visiška kompanijos nesėkme, populiarumas dar mažesnis.

Įdomu, kaip seksis šis desperatiškas Microsoft žingsnis, nes panašu, kad eilė JAV švietimo įstaigų jau pasirinko iPad, anot Microsoft ne tokį gerą ir brangesnį planšetinį kompiuterį. Atrodo, kad Surface RT privalumus mato vienintelė Microsoft ir niekas daugiau.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Žmones panaudojo vietoje šiukšliadėžių.

    Nebūtų Microsoft'as…

  2. Na jei ir man padovanotu Surface, tai priglausciau ir as :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų