iOS 7 beta 3 našumo testas iPhone 4 vs iPhone 5

Temos: iOS, iPhone

Su kiekviena diena artėja tas momentas kai iPhone, iPad ir iPod touch vartotojai galės atsisiųsti naujausią Apple iOS versiją - 7 ir įdiegti ją savo mobiliuose įrenginiuose.

Didžioji dalis, iPhone įsigytų prieš porą metų šeimininkų, greičiausiai, nekeis savo telefonų į naujausius nes jie vis dar puikiai tarnauja ir atrodo kaip nauji. Tačiau neretas užduoda sau klausimą: „kaip jo iPhone ar kitas turimas iOS prietaisas veiks atnaujinus jo iOS versiją ir ar verta tai daryti“.

Youtube vartotojas adrianisen savo kanale patalpino greičio testus palygindamas iPhone 5 ir iPhone 4 su abiejuose telefonuose įdiegta iOS 7 beta 3 versija.

iPhone 4 yra seniausias telefonas, kuris turės galimybę naudoti iOS 7 versiją jai pasirodžius. Tiesa, šiame telefono modelyje ne visas naujausios iOS versijos funkcijas Apple leis naudoti.

Youtube patalpinto video testuose naudojama aplikacijos Geekbench 2. iPhone 5 su įdiegta iOS 7 beta 3 rezultatas yra 1672, o tokio pačio telefono, bet su įdiegta dabartine iOS 6.1.4 versija - 1664. Šis rezultatas turėtų džiuginti iPhone 5 vartotojus, nes bent jau iOS 7 beta 3 veikia šiek tiek greičiau nei dabartinė, vartotojams prieinama iOS 6 versija. iPhone 4 rezultatai kiek liūdnesni ir nuo savo jaunesniojo brolio skiriasi daugiau nei 4 kartus. Video testo rezultatai iPhone 4 vartotojus mėgstančius pažaisti turėtų dar labiau nuliūdinti, nes žaidimų fps (frames per second) skaičius, kartais daugiau nei 10 kartų, atsilikdavo nuo tų, kuriuos rodydavo iPhone 5 ekrane ir momentais nesiekdavo net 1fps., o ir nežiūrint į skaičius matosi, kad senesnio modelio telefone vaizdas trūkčioja ir žaidimas būtų praktiškai „nežaidžiamas“.

Pažiūrėkite vaizdo klipą patys ir pamąstykite ar norite būti tarp pirmųjų atsisiuntusių ir įdiegusių iOS 7 savo iPhone.

Tame pačiame YouTube kanale galite rasti ir Samsung Galaxy S4 su Android 4.3 versija ir iPhone 5 su iOS 7 Beta 3 palyginimus

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų