Reeder 3.2 skirta iOS palaikys Google Reader alternatyvas ir nuo šiandien Reeder nemokama

Vienos geriausių RSS skaityklių, skirtų iOS - Reeder kūrėjas Silvio Rizzi pranešė, kad Reeder 3.2 versija skirta iOS palaikys Google Reader alternatyvas Feedly, Feed Wrangler ir Fever.

Kita gera naujiena yra ta, kad Reeder skirta iPhone dabar nemokama.

Balandžio mėnesį Reeder skirta iPhone pradėjo palaikyti Feedbin (2 JAV$/mėn.), o iPad ir Mac skirtos versijos tapo nemokamos. Šios versijos jau palaiko Quote.fm, Readability, Instapaper, Pocket, Evernote, Pinboard, Zootool, Delicious, App.net, Twitter, Facebook, Buffer ir iOS Mail aplikaciją. Reeder taip pat leidžia RSS nuorodas saugoti lokaliai įrenginyje, bet tokiu atveju jos nėra sinchronizuojamos su Reeder kituose įrenginiuose.

Pradžioje, Silvio Rizzi planavo išleisti didesnius aplikacijų atnaujinimus tik versijoms skirtoms iPad ir Mac, tačiau dabar daugiau dėmesio skiria iPhone aplikacijai. Naujoji iPhone aplikacijos versija 3.2, palaikanti Feedly, Feed Wrangler (19 JAV$/metams) ir Fever (vienkartinis 30 JAV$ mokestis) - jau išsiųsta į Apple ir artimiausiu metu turėtų pasirodyti iTunes Store.

Mac ir iPad skirtų versijų, palaikančių naujus Google Reader pakaitalus, dar teks palaukti, programuotojas sako, kad nespės jų išleisti iki liepos 1 dienos (liepos 1 dieną Google planuoja išjungti Google Reader paslaugą)

Nuorodos atsisiuntimui:

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų