iPad vartotojai labiau mėgsta gulsčią įrenginio režimą ir vakarus

Nauji, iPad vartotojų duomenų tyrimų rezultatai parodė, kad gulsčias (landscape) režimas yra labiau mėgstamas iPad vartotojų nei portretinis.

Savo pirmojoje mėnesio naudojimo rezultatų apžvalgoje, Onswipe atskleidė, kad 59.8% iPad vartotojų renkasi gulsčią prietaiso režimą, tuo tarpu likę 41.2% - portretinį. Šie duomenys surinkti iš 127 milijonų vartotojų, naudojančių Onswipe platformą, dviejų metų laikotarpyje.

Onswipe: Planšetinių kompiuterių naudojimas

Tarp Onswipe vartotojų, iPad išlieka dominuojantis planšetinis kompiuteris ir sudaro 94.1% visų įrenginių. Sekantis pagal populiarumą yra Amazon’s Kindle Fire - 4.1%, o trečioje vietoje Android planšetiniai kompiuteriai - 1.8%.

Nuo ankstyvo ryto pradėjęs augti planšetinių kompiuterių ar iPhone vartojimas savo aukščiausią tašką pasiekia 10 valandą vakaro, o labiausiai tikėtinos dienos kada planšetinio kompiuterio ar iPhone vartotojas, bus prie savo įrenginio yra pirmadienis, antradienis ir trečiadienis.

Onswipe: Kasvalandinis kreipimųsi skaičius

iPad vartotojai taip pat 223% aplanko daug daugiau interneto svetainių nei iPhone vartotojai.

Nors socialiniai tinklai, tokie kaip Facebook ar Twitter išlieka populiarūs, iPad vartotojai, dalindamiesi duomenimis - pirmenybę atiduoda elektroniniam paštui. Kai iPad vartotojas nori pasidalinti nuotraukomis, video ar kita medžiaga - elektroniniu paštu naudojasi 54.8% iPad vartotojų, tuo tarpu Facebook tenka 28.9%, Twitter’iui 13.3%, o Pinterest 3%.

Onswipe duomenimis, daugiau lankytojų svetaines aplanko iš nuorodų paieškos svetainėse nei iš socialinių tinklų.

Onswipe: populiariausios paieškos sistemos

Kalbant apie apsilankymus kitose interneto svetainėse, paspaudus ant nuorodų esančių socialiniuose tinkluose, lyderio poziciją išlaikė Facebook – 45.3%, antroje vietoje Twitter – 19%, trečioje Pinterest – 12%, ketvirtoje Reddit – 8.2%, o penktoje StumbleUpon – 6%.

Šaltinis: onswipe

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų