iOS 7 beta leidžia priartinti vaizdą filmuojant

Tema: iOS

Naujojoje iOS 7, Apple į Camera.app apjungė 4 „kameras“. Piršto pabraukimu per ekraną galite pereiti iš paprasto fotografavimo režimo į filmavimo, kvadratinio - Instagram’inio arba panoraminio. Naujojoje aplikacijoje taip pat yra ir papildomi „Instagram’iniai“ foto filtrai.

iOS 7 beta, patobulinta Camera app leidžia priartinti vaizdą filmuojant. Norint tai padaryti reikia naudoti pasinaudoti pinch funkcija (dviem pirštais vieną nuo kito braukiant ekrane).

Nutolinti galima tokiu pačiu būdu arba pasinaudoti, ekrano apačioje esančiu slankikliu (slankiklis atsiranda tik priartinus vaizdą). Priartinimas yra kiek mažesnis nei kad fotografuojant ~ 2–3 kartai. Taip pat pakeisti fokusavimo tašką galima spustelėjus ant norimos fokusavimo vietos iOS prietaiso ekrane.

Ankstesnėse iOS versijose, iPhone vartotojai galėjo vaizdą priartinti iki pradedant filmuoti.

Yra parašyta aplikacijų, kurios leidžia priartinti vaizdą filmuojant ir iOS 6, tačiau šių aplikacijų nufilmuotas vaizdas būna tik paskui (baigus filmuoti) apdorojamas, kad atvaizduoti priartinimą.

Atnaujinta Camera.app leidžia filmavimo metu ir fotografuoti ir tai niekaip neįtakoja filmuojamo vaizdo (nėra trūkinėjimų). Tiesa, taip padarytų nuotraukų dydis nėra toks, kokį gautumėte, nufotografavę fotoaparato režime. Nuotrauka padaryta filmavimo metu yra filmuoto vaizdo iškarpa ir jos dydis yra 1 920x1 080.

Jei pasitvirtins gandai ir naujasis iPhone turės 12/13 megapikselių kamerą su patobulintu naktiniu filmavimo/fotografavimo režimu - šios naujos funkcijos bus dar patrauklesnės.

Šaltinis: idownloadblog.com
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų