Apple atnaujino iTunes į 11.0.3

Šiandien Apple atnaujino iTunes versiją Mac ir Windows kompiuteriams.

Mac kompiuteriams skirtoje versijoje:

Atnaujintoje iTunes versijoje Apple įdėjo atskirą iOS aplikacijų atnaujinimų laukelį.

Jei šiuo metu visos iTunes bibliotekoje saugomos iOS aplikacijos yra naujausių versijų, vietoje „Update“ matysite užrašą „All Apps Are Up to Date“.

Taip pat kaip ir ankstesnėje iTunes versijoje, taip ir šioje, norėdami patikrinti ar yra atnaujinimų nelaukdami, kol iTunes pati tai padarys – galite pasinaudoti Cmd+R klavišų kombinacija.

iTunes 11.0.3 App Atnaujinimai
Nauji informavimo apie programėlių atnaujinimus būdai

Aplikacijų langelyje, jei programėlei yra išleistas atnaujinimas – ji bus pažymėta specialia raudona juosta su užrašu „Update“, panašiai, kaip įdiegus naują aplikaciją iPhone, iPad ar iPod Touch ji pažymima mėlyna juosta su užrašu „New“.

Kita iTunes 11.0.3 naujovė yra, kad programėlių versijų atnaujinimų patikrinimui nebereikės atidarinėti iTunes. Programėlių atnaujinimų tikrinimo procesas „suksis“ savarankiškai, nepriklausomai nuo to ar iTunes aplikacija atidaryta ar ne.

iTunes 11.0.3 MiniPlayer galimi vaizdai
Naujo iTunes MiniPlayer galimi variantai

Tarp kitų atnaujinimų: Naujas MiniPlayer, patobulintas dainų atvaizdavimas, nuo šiol albumai kuriuose yra daugiau nei vienas diskas – bus atvaizduojami, kaip vienas albumas.

Naujoji iTunes 11.0.3 versija taip pat atnaujino savo AppleScript biblioteką leidžiančia kontroliuoti AirPlay įrenginius. AppleScript papildymas suteikia galimybę patikrinti AirPlay įrenginio vardą, būseną, prieinamumą tinkle, tipą (kompiuteris, Apple TV, ir t.t.), tinklo adresą ir ar įrenginys palaiko garsą ir vaizdą.

Windows kompiuteriams skirta versija:

Apie iTunes skirtus Windows negaliu daug pasakyti ko nors, tačiau iš aprašymo panašu, kad iTunes skirtas Windows kompiuteriams atnaujinimas išties didžiulis: visiškai pakeista iTunes išvaizda, nauja aplikacijų parduotuvės aplinka, naujas miniPlayer ir visa eilė kitų naujovių.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų