Google išleido Quickoffice suderinamą su iPhone

Temos: iOS, iPhone

Po mėnesių laukimo, Google pagaliau išleido „Quickoffice“ aplikaciją suderinamą su iPhone, leidžiančia Google verslo vartotojams laisviau bendrauti su kolegomis, kurie nenaudoja Google Docs.

Antradienį išleistas „Quickoffice“ 6.0.1 atnaujinimas, pirmą kartą nuo savo pasirodymo praeitų metų gruodį, suteikia galimybę šią aplikaciją naudoti ir iPhone vartotojams. Iš pat pradžių aplikacija buvo suderinama su visa eile OS versijų, tačiau po to, kai Google, 2012 metais nusipirko „Quickoffice“, jie iOS palaikymą sustabdė.

Ši aplikacija yra skirta tik „Google Apps“ verslui (Google for Business) vartotojams ir suteikia galimybę peržiūrėti ar daryti pakeitimus tokiose Microsoft Office programose kaip Word ar Excel ir išsaugoti jų kopijas „Google Drive“. Iš principo aplikacija yra tiltas tarp „Google Docs“ ir „Microsoft Office“ programų sujungiantis vartotojus abiejose stovyklų pusėse.

Be iPhone palaikymo, atnaujinimas taip pat suteikia Google verslo vartotojams galimybę prieiti prie failų saugomų „Google Drive“, tame tarpe „Share With Me“, neseniai atidarytų failų aplanko bei aplanko su failais pažymėtais žvaigždute.

Tai nemokama, 61.4MB dydžio aplikacija, kurią atsisiųsti galima iš App Store.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų