Apple TV keitimo programa

Tema: Apple TV

3-os kartos Apple TV savininkai, kurie pastebėjo, kad šis jų įrenginys turi prisijungimo prie Wi-Fi problemų — gali pakeisti turimą, problematišką Apple TV nunešę jį Apple atstovams.

Trečios kartos Apple TV buvo pristatytas 2012 metų kovą, kartu su 3-os kartos iPad. Anot Apple tik „nedaugelis šių įrenginių gali būti problematiški“, todėl įsitikinkite ar jūsų turimas Apple TV tikrai turi Wi-Fi problemų: negali aptikti Wi-Fi tinklo, negali prisijungti prie Wi-Fi tinklo arba ryšys nutrūksta.

Taip pat įrenginys turi būti atnaujintas į 5.2.1 versiją ir atnešus jį Apple atstovams, jie patikrins ar nebuvo 3-ų šalių įsikišimo (ardymų ir, greičiausiai, nesankcionuotos programinės įrangos naudojimo).

Norėdami įsitikinti, kad jūsų turimas Apple TV patenka į šią grupę turėkite omenyje, kad tai turi būti 3-os kartos Apple TV ir serijinis numeris turi atitikti šiuos kriterijus: paskutinės serijinio numerio raidės turi būti DRHN, o ketvirtas ir penktas įrenginio serijinio numerio ženklai: H9, HC, HD, HF, HG, HH, HJ, HK, HL, HM, HN, HP, HQ, HR, HT, HV, HW, HX, J1, J2, J3, J4, J5, J6, J7, J8 arba J9.

Serijinį numerį galite rasti ant Apple TV dugno (jei įžiūrėsite) Serijinis numeris ant Apple TV dugno

arba labiau įžiūrimą serijinį numerį rasite įjungę Apple TV ir iš meniu pasirinkę Settings > General > About 3gen AppleTV

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų