Apple paduota į teismą dėl MacBook Pro Retina ekranų kokybės

Tema: Apple

Apple turi išlaikyti ištisą teisininkų armiją dėl ją teisėtai ir neteisėtai puolančių ir į teismus paduodančių piliečių ir kompanijų

Kalifornijos Federalinis teismas gavo pareiškimą, teigiantį, kad Apple klaidina vartotojus neskelbdama, kad savo MacBook Pro kompiuteriuose su Retina ekranu Apple naudoja du skirtingų tipų ekranus.

Daug vartotojų, kurių MacBook Pro kompiuteriuose yra LG kompanijos Retina ekranas, skundžiasi dėl paliekamų vaizdo šešėlių ekrane. MacBook Pro kompiuteriai, kuriuose įdiegti Samsung Retina ekranai, šito vaiduokliško efekto neturi.

Apple turėtų MacBook Pro Retina su Samsung ir LG ekranais pristatyti, kaip du skirtingus produktus. Kadangi abu gamintojai gamina Retina ekranus, tačiau „jų gaminamų produktų kokybė ir savybės skiriasi“, Apple neteisingai skelbia, kad MacBook Pro Retina yra vienas produktas ir taip klaidina vartotojus.

Jei turite, ar planuojate įsigyti MacBook Pro su Retina ekranu ir norite sužinoti kokio gamintojo ekranas tame kompiuteryje - tai padaryti galite Terminal’e įvedę komandą:

ioreg -lw0 | grep "EDID" | sed "/[^<]*</s///" | xxd -p -r | strings -6

Jei ekrano kodas prasideda LP - tame kompiuteryje naidojamas LG kompanijos ekranas, matyt, geriau jo vengti.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų