Samsung Wallet - eilinį kartą demonstruojama kūrybiškumo stoka

Tema: Samsung

Šiandien Samsung oficialiai pristatė savo aplikaciją „Samsung Wallet“, kuri sukelia tiesiogines sąsajas su Apple iOS 6 Passbook, taip puikiai pademonstruodama savo puikų gebėjimą kopijuoti ir visišką kūrybiškumo stoką.

Samsung aplikacija veikia tokiu pačiu, 2012 gruodžio 20 Apple patentuotu principu. Vartotojas gali aplikacijoje išsaugoti renginių bilietus, narystės korteles, kuponus, lėktuvo bilietus ir jais pasinaudoti, pvz skrendant lėktuvu ar einant į kiną. Žinoma, jei kino teatras neturi galimybės nuskenuoti telefone esantį brūkšninio kodo - geriau pasirūpinti senoviniais bilietais.

Samsung jau išplatino informaciją programuotojams, paaiškindama principu veikia ši aplikacija ir programuotojams šį funkcionalumą įdiegti savo aplikacijose.

Niekuo stipriai nesiskirdama vaizdu nuo Apple „Passbook“, „Samsung Wallet“ nepridėjo ir kokių naujų galimybių. Nežiūrint to kad Samsung pradėjo bendradarbiauti su Visa ir sutarė, kad Samsung savo prietaisuose naudos Visa „payWave“, bent jau pradinėse versijose aplikacija nepalaikys NFC[1]. Samsung patvirtino, kad jų aplikacija veiks su Walgreens, Belly, Major League Baseball Advanced Media, Expedia, Booking.com, Hotels.com ir Lufthansa.

Dabar „Samsung Wallet“ prieinama tik programuotojams kuriantiems aplikacijas „Samsung Wallet“ ir norintys ją gauti gali užklausą pateikti čia.


  1. NFC arba Near field communication - standartų rinkinys leidžiantis išmaniems telefonams arba panašiems įrenginiams tarpusavyje apsikeisti duomenimis naudojantis radijo ryšiu vienam įrenginiui kitą paliečiant arba laikant per nedidelį (paprastai ne toliau ne keletas centrimetrų) atstumą vieną nuo kito.  ↩

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų