iPhone 3 kartus patikimesni už Samsung telefonus

FixYa, svetainė besispecializuojanti techninių problemų sprendimuose paskelbė išmaniųjų telefonų patikimumo ataskaitą.

Ataskaitos, apie išmaniųjų telefonų patikimumą, duomenys paremti 30 milijonų vartotojų nusiskundimais Apple iPhone, Samsung Galaxy, Nokia Lumina, Motorolos Droid telefonais. Remdamasi telefonų savininkų atsakymais į 722 558 klausimus ir paskaičiuodama kiekvieno telefono užimamos rinkos dalies santykį, FixYa kiekvienam gamintojui nustatė patikimumo indeksą.

Iš grafiko apačioje matome, kad Apple pirmauja pagal patikimumą surinkusi 3.47 taškus - beveik 187% arba 3 kartus daugiau nei 1.21 tašką surinkusi Samsung. Nokia surinko 0.68, o Motorola 0.13 taško.

iPhone patikimesnis už Samsung

iPhone vartotojai, kaip didžiausią iPhone patikimumo kriterijų, minėjo tai, kad iPhone beveik visada veikia taip kaip turėtų.

Iš didesnių iPhone nusiskundimų, vartotojai minėjo bateriją (35%), mažai naujovių naujausiuose modeliuose (20%), ribotas individualaus pritaikymo galimybes (15%). Privalumuose visada buvo paminimi: paprasta vartotojo sąsaja, patikimumas ir aplikacijų eko-sistema.

Kalbant apie Samsung telefonus, daugiausiai nusiskundimo buvo susijusių su baterijos pajėgumu (Nexus), mikrofono ir garsiakalbio problemomis. Tai ką Samsung vartotojai minėjo kaip privalumus, buvo ekrano kokybė, maloni vartotojo sąsaja ir telefono Samsung Galaxy S3 baterija.

Visą FixYa išmaniųjų telefonų patikimumo ataskaitą galite rasti čia. Tai įdomi ataskaita leidžianti nuodugniai pažvelgti į išmaniųjų telefonų kokybę.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų