Eric Schmidt viešai prisipažino, kad naudoja „iPhone“

Temos: Google, iPhone

„Alphabet“ kompanijos, valdančios kontrolinį „Google“ akcijų paketą direktorių tarybos pirmininkas prisipažino naudojantis „iPhone“.

Eric Schmidt - „Alphabet“ valdančios kontrolinį „Google“ akcijų paketą direktorių tarybos pirmininkas dalyvavo Amsterdame vykstančiame „Startup Fest“ renginyje, kurio metu sėdėdamas scenoje atsakinėjo į jam užduodamus klausimus. Pokalbio metu, buvo paprašyta dalyvių naudojančių „iPhone“ pakelti rankas - tai padarė dauguma salėje buvusių žmonių. Eric nustebo pamatęs tiek daug pakeltų rankų: „Tiek daug Europoje, kur monopolis priklauso “Android”…“ Vėliau padaryti tą patį buvo paprašyti „Android“ vartotojai ir buvęs „Google“ CEO ranką pakėlė pirmas, po ko žurnalistė pasakė: „Erikai, tu turėjai pakelti abi rankas, nes aš mačiau, kad tu naudoji du telefonus.“

„Išsiaiškinkim situaciją. Aš naudoju "Samsung S7" ir "iPhone 6s"“, - tarė Eric Schmidt iš kišenės išsitraukdamas du telefonus, "Samsung S7" geresni kamera ir akumuliatorius.“

Po šio trumpo lyrinio nukrypimo, Eric Schmidt kalbinusi žurnalistė grąžino pokalbį į pradinę vagą.

Nežiūrint to, kad Schmidt kalbėjo su publika, dauguma kurių yra „iPhone“ vartotojai 75 procentai vartotojų penkiose didžiausiose Europos rinkose yra „Android“ vartotojai.

Eric Schmidt niekada nesinaudojo tik tos kompanijos, kurią atstovavo išmaniaisiais telefonais. Pavyzdžiui tai laikais, kai jis buvo „Apple“ direktorių tarybos narys, verslininką buvo galima matyti naudojant „BlackBerry“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų