Apple iTunes Festival 2013 - Apple TV kanalas ir iOS aplikacija

Artėjant 2013 metų iTunes festivaliui, Apple vėl atidarė festivaliui skirtą Apple TV kanalą ir atnaujino iOS aplikaciją, kurioje galima rasti informaciją apie mėnesį truksiančios koncertų serijos dalyvius.

iTunes Festival 2013 Aplikacija

Rugsėjo 1 prasidėsiančio ir mėnesį truksiančio nemokamos muzikos festivalio, tiek Apple TV kanalas, tiek ir iOS skirta aplikacija turi naują vieningą išvaizdą. Abiejose aplikacijose rasite jums koncertų sąrašą kuriame galite sužinoti kurią dieną ir valandą prasidės jūsų mėgstamo atlikėjo koncertas „gyva“ tranasliacija.

Bilietai į festivalį neparduodami, juos galima tik laimėti. Pasirinkti laimingieji galės dalyvauti serijoje koncertų, kurie vyks Roundhouse Londone.

Mėnesio bėgyje iTunes festivalyje pasirodys daugiau kaip 60 atlikėjų ir „gyvą“ koncertų transliaciją galima bus stebėti Apple TV ir iOS aplikacijos pagalba ir tikėtina, taip pat kaip ir pernai metais, vėliau, kurį laiką, koncertus bus galime peržiūrėti pasirinktinai.

Koncertą atidarys Lady Gaga, po jos koncertuos seras Elton John, Justin Timberlake, John Legend, Avici ir kiti. Festivaliui skirtame iTunes puslapyje rasite ir vaizdo klipą su anksčiau buvusių festivalių ištraukomis.

Įsijungę Apple TV, iTunes festivaliui skirtą kanalą rasite tarp aplikacijų piktogramų, o nemokamą iOS skirtą aplikaciją atsisiųsti galite iš iTunes.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų