Kaip watchOS 11 laikinai sustabdyti aktyvumo žiedus

Aktyvumo žiedai svarbi kontrolės priemonė kūno rengybos entuziastams, tačiau kartais gali tekti juos pristabdyti, pavyzdžiui ligos ar atsistatymo po traumų laikotarpiui. Kaip tai padaryti „watchOS 11“.

Activity aplikacijos aktyvumo žiedai

Apple Watch“ aktyvumo žiedai yra puikus būdas sekti kasdienį fizinį aktyvumą ir užsibrėžtų tikslų pasiekimus. Tačiau yra situacijų, kai laikyti juos aktyvius nėra praktiška.

Pavyzdžiui, įprasto aktyvumo lygio palaikymui gali trukdyti atsigavimo laikotarpis, jei kurį laiką nevykdote fizinės veiklos po ligos ar traumos. Žiedų pristabdymas leidžia teikti pirmenybę gydymui nejaučiant spaudimo siekti kasdienių tikslų.

Be to, atostogų ar poilsio laikotarpiais galite būti ne toks aktyvus, kaip įprastai. Žiedų pristabdymas padeda išsaugoti motyvaciją ir nesugriauti jūsų pasiekimų ir sėkmės jų siekiant.

„watchOS 11“ „Apple“ palengvino veiklos žiedų valdymą, įskaitant jų pristabdymą, kai to reikia.

  1. Paspauskite sukamą laikrodžio svirtelę esančią laikrodžio korpuso šone.
  2. Pasirinkite Activity aplikaciją.
  3. Paspauskite ant aktyvumo žiedų.
  4. Raskite Pause Rings ir pasirinkite, kuriam laikui norite juos pristabdyti.

Galima nurodyti bet kokį pristabdymo terminą ar trukmę. Jei ketinate būti išvykę, galite nustatyti, pavyzdžiui, datą, kada grįšite.

Kai būsite pasiruošę tęsti stebėjimą, bakstelėkite „Resume Rings“ ir veiklos žiedai vėl pradės stebėti jūsų judesius.

Veiklos žiedų pristabdymas „watchOS 11“ yra paprastas procesas, suteikiantis lankstumo, kaip naudotojai tvarko savo kasdienius kūno rengybos tikslus. Nesvarbu, ar darote pertrauką dėl sveikatos, ar mėgaujatės atostogomis, ši funkcija užtikrina, kad jūsų veiklos stebėjimas būtų kuo tikroviškesnis ir labiau atitiktų jūsų poreikius bei įpročius.

Apytikslis skaitymo laikas: 2 minutės.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūną Blavaščiūną

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas, didelę savo laisvalaikio dalį skiriantis straipsnių „Mac Arena“ rašymui.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų