28-os 2021 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

28-os 2021 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • Ispanijos vartotojų ir naudotojų organizacija (OCU) reikalauja, kad „Apple“ kompensuotų nuostolius patirtus dėl dirbtinio įrenginių sendinimo, o būtent „iPhone 12“, „iPhone 11“, „iPhone‌ 8“ ir „‌iPhone XS“. Anot OCU, „iOS 14.5“, „iOS 14.5.1“ ir „iOS 14.6“ atnaujinimai „stipriai sugadino naudotojų įrenginius“, nes „privertė jų (įrenginių) procesorius veikti gerokai lėčiau“ bei sutrumpino akumuliatoriaus tarnavimo laiką.
  • „Emojipedia“ pasirodė kai kurių naujų Emoji piktogramų, kurios bus įdiegtos Unicode 14.0 pavyzdžiai. Tarp naujų rankų gestų, įvairių spalvų rankų paspaudimų yra ir nėščio vyro piktograma. Galima būtų pagalvoti, kad jis kaip ir atitinkamos moteriškos piktogramos elementas vaizduoja juos labai išstorėjusius nuo besaikio ėdimo ir alaus gėrimo, bet piktogramos aprašymas nuveja viskas kitas mintis šalin - tai nėščias vyras. Atvažiavom. Tiesa, ji dar laukia patvirtinimo. Jei bus patvirtinta daugelyje platformų pasirodys 2022 metų viduryje.
    nėščias vyras — Unicode 14.0
  • „DigiTimes“ rašo, kad sekančios kartos „iPhone 13“ palaikys Wi-Fi 6E.
  • Pagal pasaulyje pagamintų telefonų kiekį „Xiaomi“ aplenkė „Apple“ šią nustumdama į trečią vietą ir dabar taikosi iš pirmosios išstumti „Samsung“.
  • Nemaža dalis darbuotojų pradžioje įtariai žiūrėję į nuotolinį darbą, jo paragavę negali priversti savęs grįžti į biurą. Ne išimtis ir kai kurie „Apple“ kompanijos darbuotojai. „Apple“ nutarė, kad kompanijos darbuotojai turi bent tris dienas savaitėje dirbti biure. Tai nepatiko kai kuriems darbuotojams tiek, kad šie, jei kompanija nepakeis šių savo taisyklių, mąsto net apie išėjimą iš „Apple“.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite App Store. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų